Новий дешевий кросовер Subaru показали в деталях

Сьогодні,   18:00    265
Новий Subaru Chiffon перетворився на кросовер завдяки новій позашляховій комплектації Try.


  • Subaru Chiffon Try — автомобіль із позашляховим виглядом для Японії. 
  • Елементи дизайну включають пластикове покриття кузова, рейлінги на даху та помаранчеві акценти в салоні. 
  • Ціна починається від 11 336 доларів, а під капотом – трициліндровий двигун потужністю 51 к.с.

Subaru Chiffon на базі Daihatsu існує вже майже десять років, але тепер він переходить у позашляховий сегмент. Кінцевим результатом є неймовірно мила комплектація Chiffon Try. 

Екстер’єр 

Subaru Chiffon Try 2025 року

Хоча пробувати позашляхові можливості Chiffon Try не варто, але виробник говорить про «активну передню частину», яка включає пластикове покриття кузова, штучну сріблясту пластину захисту та переглянуту решітку радіатора. Модель також має рейлінги на даху та бічні обшивки, щоб «виділятися на вулицях». 

Останні новини:  Складено список автовиробників з найбільшою кількістю найнадійніших двигунів

На цьому зміни не закінчуються, оскільки клієнти знайдуть кілька ексклюзивних кольорів. До них відносяться Lake Blue Metallic і Forest Khaki Metallic, а також три різні двоколірні варіанти. 

Клієнти також отримають дизайн «магічних дверей», у якому відсутня центральна стійка. Є також розсувні задні двері з електроприводом для ще більшого покращення входу та виходу. 

Останні новини:  Українців попередили про проблему з водійськими правами

Всередині 

Subaru Chiffon Try 2025 року




Зміни в інтер’єрі скромні, але включають помаранчеві акценти та водонепроникні спинки задніх сидінь. Останнє повинно запобігти намокання сидінь від дошки для серфінгу або іншого бруду від позашляхових пригод. 

Покупці також знайдуть водовідштовхувальну оббивку та складне переднє пасажирське сидіння, яке дозволяє розмістити в крихітному Chiffon Try довгі речі. Також схоже, що модель має 9-дюймову інформаційно-розважальну систему, а також заднє сидіння, яке пересувається на 240 мм, щоб дозволити власникам максимально збільшити вантажний простір або простір для ніг ззаду. 

Останні новини:  За $15 700: гібридний бюджетний кросовер Jetour T1 отримав запас ходу у 1400 км

Subaru Chiffon Try 2025 року

Живлення забезпечує трициліндровий двигун об’ємом 660 куб.см, який видає 52 к.с. (38 кВт) і крутний момент 60 Нм. Він підключений до безступінчатої трансмісії, яка передає потужність на передні колеса. Проте опціональна система повного приводу доступна за додаткові ¥110 000 ($749). 

Subaru Chiffon Try 2025 року

Ціна починається від ¥1 665 000 ($11 336), і наразі компанія приймає замовлення в Японії. Subaru також оголосила про декілька незначних змін для звичайного Chiffon, які в основному зосереджені на безпеці та обладнанні. 


motorcar.com.ua