Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Сьогодні,   16:00    525


Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести його повноцінний рестайлінг. На появу реформованого автомобіля чекають наступного року, але як він зміниться поки достеменно невідомо.

Днями портал “Motortrend” розкрив про новинку “Тойота” всі відомі на сьогоднішній день подробиці. На думку західних журналістів, на машину можуть чекати серйозні зміни.

Останні новини:  Liebherr представив найшвидшу зарядку для електромобілів у світі

Прем’єра оновленого «РАВ4» має відбутися восени 2025 року (на автосалоні у Мюнхені). Кросовер може отримати невеликі зміни щодо екстер’єру, але помітно перетворитися з точки зору техніки.

Інсайдери пророкують для новинки три нових двигуни, два з яких з великою часткою ймовірності виявляться гібридами, що не підключаються, на 1,5- і 2-літра. Серед них може бути силова установка, підготовлена ​​в рамках партнерства з китайським BYD.

Така версія RAV4 2025 дозволить йому проїжджати електрикою до 120 кілометрів, а також поєднувати в собі потужність, що перевищує 400 к.с.

Останні новини:  Найкомфортніші позашляховики: ТОП-10 кращих моделей прямо зараз

Кросовер повинен виявитися близьким за довжиною до позначки 4,7 метра або навіть перевищити її, що виявиться на кілька сантиметрів більше порівняно з варіантом, який зараз доступний у продажу.

Передбачається, що машина трохи подорожчає в порівнянні з поточною моделлю.


uamotors.com.ua