Нідерланди евакуювали з Лівану понад 100 своїх громадян

Сьогодні,   09:15    196


Нідерланди евакуювали з Лівану понад 100 своїх громадян

Нідерланди евакуювали з Лівану понад 100 своїх громадян, перший евакуаційний рейс приземлився на авіабазі в місті Ейндховен.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“Перший евакуаційний рейс з громадянами Нідерландів з Лівану приземлився на авіабазі в Ейндховені близько 21:00, за місцевим часом. На борту літака перебували 185 осіб, понад 100 нідерландців та члени їхніх сімей. Крім того, цим же рейсом прибули громадяни низки інших країн, зокрема бельгійці, ірландці та фіни”, — йдеться у повідомленні.

Останні новини:  Ізраїль не давав гарантій США, що уникатиме атак по ядерних об’єктах Ірану - CNN

Зазначається, що Міністерство закордонних справ Нідерландів отримало близько 500 заявок від людей, які бажають залишити Ліван, але не всі вони можуть скористатися евакуаційними рейсами.

“Ми завжди спочатку перевіряємо, скільки нідерландців дійсно можуть і хочуть вилетіти, чи все в них гаразд з документами”, — сказав генеральний секретар МЗС Крістіан Реберген.

Також є люди, які зареєструвалися, але знайшли інший спосіб залишити Ліван. На 5 жовтня заплановано ще один евакуаційний рейс. Чи буде після цього ще один, залежатиме від обставин.

Останні новини:  У Білорусі заочно засудили українця за підрив російського літака А-50 на аеродромі «Мачулищі»


ukrinform.ua