Ізраїль завдав масштабного удару по Бейруту

Сьогодні,   11:45    672

Ізраїль завдав масштабного удару по Бейруту

Фото: Getty Images

Це була найбільша атака ізраїльтян на столицю Лівану

Ізраїльські військові зауважили, що ударам передували масштабні заходи, включно із завчасним попередженням цивільного населення.

Армія оборони Ізраїлю здійснила масштабну серію авіаударів по південних околицях Бейрута, Ліван. Про це пише Times of Israel у неділю, 6 жовтня.

Це була найбільша атака ізраїльтян на столицю Лівану.

Останні новини:  Північна Корея постачає половину всіх снарядів, які Росія використовує в Україні

Армія оборони Ізраїлю здійснила найбільшу атаку на Бейрут у ніч на 6 жовтня, завдавши понад 30 авіаударів по південних околицях міста. Основні цілі включали об’єкти угруповання Хезболла та будівлі поблизу міжнародного аеропорту імені Рафіка Харірі.

Ізраїльські військові зауважили, що ударам передували масштабні заходи, включно із завчасним попередженням цивільного населення. Заклики про евакуацію розіслали жителям близько 25 районів Бейрута.

Останні новини:  Роковини нападу ХАМАС на Ізраїль: в США прогнозують сплеск насильства

Вже зараз прем’єр-міністр Лівану Наджиб Мікаті закликав міжнародну спільноту, зокрема США та Францію, сприяти припиненню вогню.

Додамо, Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш перед роковинами нападу ХАМАС на Ізраїль закликав до миру на Близькому Сході.

1 жовтня армія Ізраїлю оголосила про початок наземної операції на півдні Лівану. За інформацією ЦАХАЛу, військові кілька годин тому розпочали рейди проти обʼєктів угрупування та інфраструктури Хезболли.

Останні новини:  Литва внесла КВІР до списку терористичних організацій і закликала ЄС наслідувати її приклад


korrespondent.net