Неймовірна надійність: Rivian R1T продовжує працювати навіть після урагану Хелен

Сьогодні,   15:31    211


Власник електромобіля Rivian R1T спочатку думав, що йому доведеться зв’язатися зі страховою компанією через повну втрату вантажівки, але, на диво, машина працює без проблем. Після урагану вона була покрита брудом, проте все ще функціонує, як ніби нічого не трапилося.

Деталі:

Компанія Rivian вжила всіх заходів, щоб запобігти потраплянню води в акумуляторні батареї своїх електромобілів. Якщо бортові системи зафіксують наявність води в акумуляторі, живлення автоматично вимикається.

Останні новини:  Названо головні новинки Паризького автосалону 2024 року

Відомо, що електрика і солена вода несумісні, і це підкреслюється недавнім вірусним відео про Tesla, яка спалахнула після потрапляння у воду. Однак унікальна ситуація з R1T, який опинився в зоні впливу урагану Хелен, демонструє, що не всі електромобілі руйнуються при контакті з водою. Деякі моделі, наприклад, Rivian, здатні витримати такий тест.

Останні новини:  Tesla знімає з виробництва найдоступніший варіант Model 3 у США

Цей конкретний R1T був припаркований біля об’єкта U-Haul поблизу річки Суоннаноа в Ешвіллі, Північна Кароліна, без жодних підозр, що ураган 4-ї категорії незабаром перетворить район на болото. Після руйнівного урагану, який знищив тисячі автомобілів, власник повернувся до свого R1T, очікуючи знайти його знищеним, але виявив, що він перемістився приблизно на 150 футів від свого початкового місця паркування та був покритий шаром бруду.


nnews.com.ua

Останні новини:  Land Rover найняли робота-собаку: шукатиме витоки газу та перевірятиме працівників