Названо головні новинки Паризького автосалону 2024 року

Сьогодні,   15:02    310


Названо головні новинки Паризького автосалону 2024 року

В рамках нашої статті наведено всі відомості, які вам потрібно знати про концепти та серійні моделі, які будуть представлені на Паризькому автосалоні у жовтні цього року. Паризький автосалон 2024 року пройде з 14 по 20 жовтня.

Детальніше про новинки які здивують всіх

Цього року захід пройде 90-й раз, вперше він відбувся 1898 року. Ми додали до списку новий концепт кросовера Renault Embleme і так званий високоекспресивний етюд Citroen. Раніше Peugeot анонсувала електричний купе-кросовер E-408, Leapmotor за підтримки концерну Stellantis представила позашляховик B10, а Tesla підтвердила своє повернення на Паризький автосалон після шестирічної перерви, продемонструвавши всю свою лінійку, включаючи Cybertruck.

Автосалони, можливо, останніми роками багато в чому втратили свій блиск — у цьому винний Інтернет чи, можливо, просто наше колективне скорочення уваги, яке тепер здається коротшим, ніж відео в TikTok, — але декому все ще вдається влаштувати незвичайні презентації концептуальних автомобілів та серійні моделі.

Майбутній автосалон, або Mondial de l’automobile de Paris (або Mondial de l’Auto по-французьки), який чергується з німецьким заходом IAA, залишається одним з останніх осередків подібних заходів у Європі, якому все ще вдається привертати увагу великих автовиробників, що Важливо.

Останні новини:  Нові правила продажу вживаних авто набрали чинності

Цього року шоу відбувається з 15 по 19 числа цього місяця у самому центрі Франції. За традицією, усі великі світові дебюти відбуватимуться першого дня. Щоб тримати вас в курсі останніх новин, пов’язаних із Паризьким автосалоном, ми склали список головних майбутніх прем’єр — як підтверджених, так і чуток. Ми будемо продовжувати оновлювати його, оскільки автовиробники продовжують давати натяки та тизери, тому залишайтеся з нами.




Концепт Alpine A390

Компанія Alpine готова показати нам свій перший кросовер у вигляді концепту A390. Тизери та шпигунські знімки демонструють спортивний вигляд купе-позашляховика з агресивними деталями стилю. Очікується, що повністю електрична силова установка видаватиме до 600 к. с. від двомоторної установки, що дасть можливість повного приводу.

Останні новини:  Toyota сповільнює розвиток електромобілів

Концепт дебютує 12 жовтня перед його першим публічним показом у Парижі. Цілком можливо, що серійна версія цього автомобіля піде наступного року і стане конкурентом Porsche Macan EV. Alpine

Alpenglow

Hy4 – водневий концепт 2022 року, що став реальністю

Французький бренд також покаже еволюцію свого водневого концепту суперкара, спочатку представленого в 2022 році. У новій ітерації чотирициліндровий двигун оригінальної моделі буде замінений на потужніший V6, який знову працює на водні.

Alpenglow може стати пересувною лабораторією для нових технологій, але Alpine натякнула, що є шанс, що він перетвориться на серійний автомобіль до 2028 року.

BMW iX3 (не підтверджено)

BMW iX3 2026: що ми знаємо про електричний позашляховик Neue Klasse

Останні новини:  Нова модель Toyota б’є рекорди з продажів

BMW збирається вступити в нову еру, і її майбутні моделі будуть побудовані на електрифікованій архітектурі Neue Klasse. Хоча це і не підтверджено, баварський автовиробник може використовувати Паризький автосалон для дебюту нового iX3, який був представлений раніше цього року концептом Vision Neue Klasse X.

BMW iX3 продаватиметься разом із неспорідненим X3, який іде далі після недавнього фейсліфтінгу.

Рестайлінг Citroen C4

Рестайлінговий Citroen C4 демонструє нові фари та оновлений інтер’єр

Citroen C4 та C4-X отримають оновлення середини циклу, перейнявши новітню мову дизайну бренду, як це було показано на C3 та C3 Aircross. Зовнішні зміни будуть зосереджені на передній та задній частині, включаючи чистіший дизайн фар та нову емблему з двома шевронами. Шпигунські знімки показують, що зміни в інтер’єрі будуть більш тонкими. Очікується, що лінійка силових агрегатів залишиться незмінною, а кросовери продовжать пропонувати м’які гібридні та електромобільні налаштування Stellantis.


uamotors.com.ua