Медведєв відреагував на попередження Польщі щодо атаки на країни Балтії

Сьогодні,   12:53    466

Медведєв відреагував на попередження Польщі щодо атаки на країни Балтії

Фото: ntv.ru

Медведєв назвав Польщу «заплюваною» країною

Російський топчиновник у традиційній для себе манері вдався до погроз та образливих виразів і нагадав, що Варшава була частиною Російської імперії.

Заступник голови Ради Безпеки РФ, колишній президент Дмитро Медведєв прокоментував слова колишнього начальника Генерального штабу Польщі Раймунда Анджейчака про миттєву відповідь на можливе вторгнення РФ у країни Балтії. Відповідний пост Медведєв опублікував у неділю, 13 жовтня, у своєму Telegram-каналі.

Останні новини:  В РФ розбився літак Ан-3: є загиблий

У ньому він традиційно для себе вдається до погроз та образливих виразів. Зокрема Медведєв назвав Польщу «заплюваною» країною, а самого Анджейчака назвав «хоробрим пшеком».

«Ще один хоробрий пшек з’явився. Колишній НГШ заплюваної Польщі на прізвище Анджейчак погрожує Росії нападом «безпосередньо на Санкт-Петербург». Він би, відставний дурень, згадав про численні поділи Польщі і не будив звіра. А то ж Варшава була частиною Російської імперії. Скучив?», — написав Медведєв.

А у серпні Медведєв пообіцяв Німеччині російські танки у Берліні. Таким чином він відреагував на дозвіл Німеччини використовувати її танки на території РФ.

Останні новини:  Росія зупинила виробництво свого єдиного винищувача п’ятого покоління: названо причини


korrespondent.net