Джамала розповіла, чому не змогла спрацюватися зі своїми продюсерами

Сьогодні,   00:00    201
Відома українська співачка Джамала пройшла непростий шлях до визнання та слави. Однак не всі її партнерства в шоу-бізнесі завершилися на позитивній ноті.

Відома співачка Джамала пройшла непростий шлях в українському шоу-бізнесі. Зараз, вона відома кожному, проте так було не завжди. Звісно, за такий успіх повинна дякувати не тільки самій собі, а й продюсерам. Проте, виявляється, що не з обома з них, вона змогла завершити співпрацю “полюбовно”.

Останні новини:  Вагітна дочка Емінема поділилася першими фото з УЗД

Олена Коляденко

Їх співпраця почалася у 2009, коли артистка вирушила на “Нову хвилю”. Тоді, Олена ще не була її продюсером, а займалася постановкою шоу та хореографією. Пізніше, жінка взялася за молоду артистку. Проте, виявилося, що вони переслідують різні цілі.

Джамала розповіла, чому не змогла спрацюватися зі своїми продюсерами

Коляденко хотіла, щоб її підопічна стрімко підіймалася в гору, заради чого пропонувала Джамалі виконувати виключно поп-музику та записувати колаборації з популярними російськими артистами. Своєю чергою, співачка воліла більше уваги приділяти джазу та блюзу. Тому, вона й вирішила розірвати співпрацю з Оленою.

Останні новини:  Чому ніхто й ніколи не бачив жодного з чоловіків Лесі Нікітюк

Ігор Тарнопольський

Понад 11 років, Джамала співпрацювала з власником лейблу “Enjoy! Records”. І начебто все було добре – влучні треки, десятки кліпів, перемога на Євробаченні. Проте, в один “прекрасний” день, майже всі відеороботи Джамали зникли з її YouTube-каналу. Виявилося, що винуватцем цього інциденту став Тарновський.

Джамала розповіла, чому не змогла спрацюватися зі своїми продюсерами

Для порталу “Слух“, чоловік пояснив своє бачення ситуації. За його словами, Джамала оголосила про завершення їх співпраці раптово, навіть не пояснивши причини. Так сказати:  “красиво грюкнула дверима”. Попри це, чоловік не тримає образи, а зникнення кліпів було пов’язане з передачею авторських прав. Пізніше все повернулося на свої місця.