Марина Боржемська показала чоловіка, який став її опорою (фото)

Сьогодні,   01:00    310

Марина Боржемська нещодавно поділилася новим зображенням у своєму Instagram, на якому вона зображена разом зі своїм сином. У підписі до фото Марина зазначила, що ранок почався з чашки кави, а на знімку поруч із нею стоїть її син.

Після розлучення з В’ячеславом Узелковим Марина виховує двох дітей – Роберта та Олівію. Час від часу зіркова мама ділиться спільними фотографіями, на яких юнак виглядає надзвичайно дорослим.

Останні новини:  У чорному костюмі і з символічною брошкою: Олена Зеленська взяла участь у міжнародному форумі (фото)

Можна помітити, як хлопець підріс, перевершивши у зрості як свою маму, так і сестру. Його зовнішність має риси обох батьків, і це робить його ще більш схожим на зіркову родину. Раніше Марина висловлювала думку про те, що батьки іноді не встигають за швидким дорослішанням своїх дітей. Вона поділилася, що інколи їй хочеться зупинити час, щоб повністю насолодитися моментами батьківства.

Останні новини:  Зірка Зв’язку Антоніна Хижняк поділилася рідкісними фото з братом (фото)

Кожного дня фітнес-тренерка відчуває гордість за те, яким він стає. Вона підкреслила, що завжди намагається бути поруч, підтримуючи його в усіх справах. На її думку, вони ніби є командою, яка підхоплює один одного у потрібні моменти.

Марина Боржемська показала найголовнішого чоловіка у своєму житті
Марина Боржемська показала найголовнішого чоловіка у своєму житті

Екс-колишня В’ячеслава Узелкова зазначає, що Роберт має чуйність, доброту та дбайливість, а також вміє бути уважним до всіх навколо.




Нагадаємо, що зіркове подружжя, а саме боксер В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська, провели разом у шлюбі майже 20 років. Вони розлучилися у 2018 році, і конкретні причини розриву стали відомі пізніше, чоловік зізнався, що його ревнощі стали основною причиною, через яку Марина вирішила закінчити стосунки. Наразі ані Боржемська, ані Узелков не прагнуть обговорювати своє минуле.

Останні новини:  Леся Нікітюк перестала приховувати обличчя бойфренда-військового (фото)