У Європі хочуть заборонити продаж Tesla Cybertruck

Сьогодні,   06:28    908


У Європі хочуть заборонити Tesla Cybertruck через проблеми з безпекою, пов’язані з конструкцією пікапа, про що пише teslarati. Такі організації, як Європейська рада з безпеки на транспорті та Європейський фонд велосипедистів, виступають за зупинення доступу Cybertruck на дороги.

Однією з країн, де це особливо просувається, є Чеська Республіка. Покупець у цій країні зміг зареєструвати транспортний засіб, внісши кілька змін до конструкції для зменшення проблем безпеки. Власник додав гумові планки на найгостріші грані Cybertruck.

Останні новини:  Volkswagen показав заміну Tiguan для Європи: 7 місць та шикарний салон

Групи написали листа міністру транспорту Чеської Республіки Мартіну Купке, в якому заявили, що Cybertruck є «незаконним ризиком для всіх інших учасників дорожнього руху». Вони також заявили, що незграбний дизайн автомобіля з гострими краями і кутами «погіршить тяжкість травм і рівень смертності».

Ще одним аргументом, висунутим групою стала маса Cybertruck, який, за даними автовиробника, становить від 4000 до 4150 кг. При цьому у Європі для цієї категорії машин діє обмеження 3500 кг.


portaltele.com.ua

Останні новини:  Volkswagen презентував новий кросовер Tayron