У чорному костюмі і з символічною брошкою: Олена Зеленська взяла участь у міжнародному форумі (фото)

Сьогодні,   00:10    443

Перша леді поєднала у своєму діловому образі класичні кольори.

Олена Зеленська взяла участь у щорічному Міжнародному форумі культурної дипломатії, який організували Український інститут і Міністерство закордонних справ України.

«Зараз нам украй важливо не просто говорити про українське, а відмежовувати своє від російського. Це проєкти з деколонізації, коли ми кожне окремо взяте прізвище мусимо буквально відмивати від російського нашарування», – сказала перша леді.

Зеленська розповіла про свої проєкти культурної дипломатії. Зокрема, про впровадження аудіогідів українською мовою у провідних пам’ятках світу та створення українських книжкових полиць у світових бібліотеках. Нині вже існує 89 аудіогідів у 47 країнах і понад 200 книжкових поличок у 50 країнах.

Останні новини:  Ніколь Кідман сфотографували у Нью-Йорку в чорній водолазці (фото)

На заході перша леді постала у діловому чорному костюмі, який складався з жакета і штанів-палацо, і білій сорочці. Вбрання вона доповнила чорними туфлями на шпильках.

До лацкану жакета Олена прикріпила вишукану брошку «Полин, Євшан-Зілля» від бренду Ruslan Baginskiy, яка символізує повернення додому.

Дружина президента зробила укладання з боковим проділом і макіяж у ніжних відтінках. У вухах у неї  були золоті сережки.

Останні новини:  Вся у світло-фіолетовому: Ярослава Магучіх у стильному образі прогулялася Києвом (фото)