Лілія Ребрик показала стильний теплий костюм зі спідницею та модними чоботями (фото)

Вчора,   23:20    341

Відома ведуча та актриса Лілія Ребрик давно веде Інстаграм, де розповідає про всі події, які відбуваються в її житті.

Напередодні знаменитість похвалилася досягненнями своєї старшої доньки Діани – 12-річна дівчинка зі своїм новим партнером уперше виступила на міжнародному конкурсі бальних танців у Лондоні та показала непогані результати.

Лілія Ребрик похвалилася досягненнями 12-річної доньки у Лондоні
Лілія Ребрик похвалилася досягненнями 12-річної доньки у Лондоні

Також великою популярністю у мікроблозі знаменитості користуються рубрика, де вона демонструє свої стильні образи. Так, на вихідні Лілія Ребрик опублікувала фотографію, на якій позувала в теплому костюмі, що складається з довгої спідниці та об’ємного светра сірого кольору. Доповнили образ трендові чорні напівчоботи з широкою халявою та набірним стійким підбором.

Останні новини:  Памела Андерсон у шикарній сукні вийшла на зелену доріжку кінофестивалю в Цюріху (фото)

 




Зазначимо, що подібні трикотажні костюми займають сьогодні найвищі рядки рейтингу найгарячіших трендів 2024 року. Модниці з усього світу віддають перевагу за зручність і функціональність. Наприклад, светр можна окремо одягнути з джинсами. Також можна доповнити костюм утепленим жилетом та яскравим шарфом. З взуття, крім чобіт на підборах, можна надіти масивні черевики.

Останні новини:  Кіану Рівз дебютував в автоперегонах Toyota GR Cup (фото)

У коментарі зірка нагадала, що у зв’язку із змінами в погоді настав час діставати з шаф м’які светри, шапки, шарфи та теплі шкарпетки.

“Є в цьому щось дуже затишне і водночас сумне. Не чекаємо поганого, але, враховуючи обставини, в яких живемо завжди на сторожі! Як ви? Вже готові вриватися у холоди?”,- поцікавилася у своїх передплатників Лілія Ребрик.

Також Лілія поділилася у вихідні милим сімейним контентом і показала, як разом із чоловіком хореографом Андрієм Діким та дочками – Поліною та Адель зустріли старшу доньку Діану після поїздки до Лондона. Спочатку з’явилися кадри з Київського вокзалу, а потім ведуча зняла зустріч сетер. Зазначимо, що це виглядало дуже зворушливо і мило.

Останні новини:  Селена Гомес показала романтику з коханим на побаченні у Діснейленді (фото)
Лілія Ребрик показала свою родину