Таємний роман, який переріс у міцну родину: що розповість історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої

Сьогодні,   00:30    348

Медійне подружжя, яке 7 років у шлюбі

Юрій Горбунов та Катерина Осадча безумовно є найпопулярнішою телевізійною парою. Ще у далекому 2015 році вони привернули до себе увагу, коли їм несподівано почали приписувати роман. Пара довгий час приховувала стосунки, Катя не коментувала вагітність і лише у 2017 році вони з Юрієм розставили крапки над «і».

Заплутано? Тож, ТаблоID пропонує розплутати історію кохання Горбунова та Осадчої. Усі деталі, які вдалося зібрати — у нашому матеріалі.

Телеведучі Горбунов та Осадча

Службовий роман

Горбунов і Осадча не з тих зірок, які квапляться розповісти усі подробиці особистого життя. Свій роман вони ретельно приховували, а ведуча довгий час навіть не коментувала вагітність.

Тож, про стосунки Юрія і Катіпочали подейкуватище у 2015 році. Мовляв, тоді Осадча влаштувала вечірку-сюрприз на честь 45-річчя Горбунова. Так це було чи ні — обоє тоді утрималися від розгорнутих коментарів.

Горбунов та Осадча у 2015 році

Цікаво, що Горбунов до того моменту був у шлюбі зі старшою на понад 10 років балериною Людмилою. Він став батьком для її доньки і навіть удочерив її. Однак спільних дітей у експодружжя не було.

Останні новини:  Багатомільйонні борги Мерайї Кері негативно позначились на її особистому житті
Юрій Горбунов показав колишню дружину

Осадча теж мала дитину — сина Іллю від політика Олега Поліщука. Вони одружилися у 2001 році. Різниця у віці між парою складала 15 років. Однак у 2004-му їхня спільна історія завершилася.




Чи пішов Юрій від своєї дружини до Каті? Про це теж неодноразово подейкували. Щоправда деякі ЗМІ пишуть, що ця пара розлучилася у 2015 році.

Осадча та Горбунов

Осадча не була розлучницею. Вона навіть і не думала, що Горбунов стане її чоловіком

Як би там не було, та повернемося до історії Осадчої та Горбунова. За деякимирозповідямивони познайомилися ще у 2005 році на концерті Лучано Паваротті. Часто їх разом зводила спільна робота, а саме стосунки закрутилися на проєкті»Голос. Діти». Пара багато часу проводила разом і саме це стало поштовхом.

Таємні стосунки

Ні пари з вуст ні від Горбунова, ні від Осадчої. Ба більше — ведуча навіть не коментувала свою вагітність, а просто одягала об’ємні сукні, які приховували живіт. 19 лютого 2017 року Катянародиласвого другого сина, якогоназвалиІваном.

Після цього пара вирішиларозставити крапкинад «і» та заявила, що вони — подружжя. Офіційно Катя та Юрій одружилися 3 лютого 2017 року. Гучної церемонії не було. Різниця у віці між Осадчею та Горбуновим складає 13 років.

Осадка та Горбунов
Останні новини:  У Мережі обговорюють дивовижну схожість Джареда Лето з зіркою Друзів, Кортні Кокс

От так і допрацювалися до одруження на одному проєкті

Їхня родина — справжня команда. Починаючи з того, що чоловік був присутній на пологах. Вінзазначав, що бачити через що проходить жінка під час пологів — це зовсім інша справа і зовсім інше до неї ставлення після. І наголосив, що татусі мають на рівні з матусями приділяти увагу своїм дітям.

Горбунов із сином

Юрій Горбунов — діти змінили його, що ведучий досить скоро усвідомить

Постояти Горбунов міг і за свою дружину. Досить часто Осадчій «прилітало» за зовнішність і світлини без макіяжу. На що Юрій чітко пояснив — його Катя найкрасивіша жінка і він її дуже сильно любить.

У серпні 2021 року Осадчанародилаще одного сина, якого назвали Данилом. Подружжя зізналося, що планувало ще одну дитину, але ця вагітністьстала для них абсолютним сюрпризом.

Попри це телевізійники не збиралися зупинятися і навіть націлювалися на дівчинку. Однак ці плани перервала повномасштабна війна.

Випробування війною

24 лютого 2022 року — дата, яка назавжди перекреслила життя кожного українця. Відповідно родина Горбунова та Осадчої теж опинилася у розлуці. Протягом декількох місяців Юрій не бачив, як ростуть його діти і це дуже сильно хвилювало його.

Юрій Горбунов показав сина
Останні новини:  Тімоті Шаламе на зйомках нового фільму

А коли всі повернулися, набутися разом не могти

Зірковий татусь зізнавався, що дуже сильно прив’язався до своєї малечі. Де б він не був — на зніманнях чи на сцені — завжди думає про своїх хлопців.

Крім того, Горбунову вдалося налагодити стосунки і зі старшим сином Осадчої. За йогословами, Ілля дуже скромний та вихований хлопець.

Катерина Осадча і дорослий син

Діти Каті Осадчої, де найстарший — син первісток Ілля

Також навесні 2022 року зіркове подружжя задумалося над усиновленням дитини. Але для цього треба багато паперів та іншої роботи, на яку поки бракує часу,пояснювалаведуча.

Поки родина Очадчої і Горбунова залишається у тому ж складі. Своїм секретом стосунків вони називають вміння не ставити свої бажання вище за партнера та диктувати свої умовм.

Осадча і Горбунов

Інстаграм Осадча і Горбунов заповнюють своїми особистими світлинами, бо добре, що вже нічого приховувати не треба

Нагадаємо, нещодавно ТаблоID розповідав, як Катя Осадчапоказалаособливий момент із синами та чоловіком. А Юра Горбуновхизувавсяталановитим малюнком сина.


pravda.com.ua