Lama вбралася у костюм, згенерований штучним інтелектом

Сьогодні,   09:00    208

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Lama вирішила розповісти історію створення свого сценічного костюма, яка вражає. На концерт у Києві співачка вийшла у чорній сукні, короткій спереду та довгій ззаду, спідниця якої має кілька шарів.

Зверху зірка накинула білу мереживну кофтину. Візерунок дуже закрутистий. Артистка сповістила, що змодельований костюм у стилі бохо був штучним інтелектом. З втіленням ідеї ШІ в життя виявилися певні проблеми.

Останні новини:  Дмитро Ступка розповів про свою роботу в імміграції

Пошити подібне диво згодилася лише одна українська дизайнерка Оксана Корольчук. Спеціалістка не злякалася великого обсягу роботи. До того ж довелося довго підшукувати аксесуари та фурнітуру.

Спідницю шили протягом цілого тижня. Ще більше часу зайняло в’язання кофти. Окремі деталі довелося в’язати гачком вручну. Коли все було готово, Наталя вбралася у костюм і втямила – це саме те, про що вона мріяла.

Останні новини:  Слава Дьомін публічно зізнався у симпатії до Злати Огнєвіч

Подібний лук припав до вподоби колежанці Лами Христини Соловій, яка назвала артистку в ШІ-костюмі “прекрасною”. Пані Оксана теж написала коментар, пригадавши, наскільки складно було виконувати це завдання, та врешті все вийшло якнайкраще.

У Наталки, яка займалася в’язаними елементами, цілий тиждень нічого не виходило, та врешті ідеї ШІ підкорилися в’язальниці. Коли окремі елементи поєднали до купи, вийшла справжня краса.

Останні новини:  Світлана Тарабарова у річницю шлюбу показала рідкісне фото з казкового весілля з чоловіком

Підписники Інстаграму зірки високо оцінили не лише костюм співачки, але й і її творчі можливості:

“Чекаємо на нові музичні шедеври!”

“Ви завжди чудова та загадкова!”

“Вічно молода і приваблива”.

Отже, як бачимо, розвиток високих технологій здатен на багато дечого. Писати й виконувати пісні ШІ теж невдовзі може навчитися.


odnaminyta.com