Соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Сьогодні,   14:00    227

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Куряче філе – м’ясо, яке дуже легко “зіпсувати”. Якщо його неправильно приготувати, то філе буде сухим, твердим і не буде мати вираженого смаку.

Та з цього продукту можна приготувати нереально смачну ресторанну страву. Рецепт здається дуже простим, та готовий результат дійсно вражає.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г;
  • сіль, перець за смаком.
Останні новини:  У яку воду кидати булгур, щоб він вийшов розсипчастим

Для начинки:

  • вершковий сир – 150 г;
  • шпинат – 70 г;
  • твердий сир – 70 г;
  • сухий часник – 0,5 ч.л;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування:

Куряче філе потрібно нарізати вздовж на слайси. З одного філе має вийти 2-3 шматочка (залежно від товщини філе). Шматочки потрібно відбити з двох сторін, щоб вони були тоненькі, але не рвалися. Солимо їх та перчимо.

Останні новини:  В сезон полуниці готую його 3 рази на тиждень

Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готуємо начинку. До крем-сиру додаємо натертий на дрібну тертку твердий сир і сухий часник та дрібку солі. Перемішуємо. Шпинат нарізаємо у довільній формі та додаємо до сирної начинки і знову перемішуємо.

Беремо шматочок відбитого філе і з одного боку по всій довжині щедро змащуємо сирною начинкою. Закручуємо шматочок у рулетик і закріпляємо кінець зубочисткою.

Так робимо зі всіма заготовками.

Форму для запікання, або деко змащуємо олією і викладаємо рулетики. Ставимо форму у зарання розігріту духовку випікатися 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Останні новини:  5 корисних варіантів заправки для салату
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готові рулетики подаємо до столу гарячими разом з улюбленими соусами та зеленими салатами. Така страва ідеально підійде для святкового столу і точно першою буде з’їдена.




До того ж, страва виходить досить дієтичною та багатою білком. Тому такі рулетики підійдуть тим, хто слідкує за фігурою, худне, або займається спортом.

Смачного!



odnaminyta.com