Княгиня Монако Шарлін продемонструвала повсякденний осінній образ (фото)

Сьогодні,   00:10    487

Монарша персона привернула увагу до тварин. Вона взяла участь у марші проти відмови від домашніх улюбленців.

Княгиня Монако Шарлін продемонструвала повсякденний образ на осінь 2024. Знімками ділиться акаунт монаршої родини в Instagram.

Дружина князя Альбера ІІ, президентка Товариства захисту тварин Монако, взяла участь у марші Rokethon Race 2024 проти відмови від тварин.

Останні новини:  Блогерка Пренткович здивувала сталевим пресом на 5 місяці вагітності (фото)

«Гуляйте, бігайте зі своїм собакою! Цей забіг солідарності має на меті сприяти усиновленню, а також підвищити обізнаність громадськості щодо покинутих та захисту тварин», — зазначила пресслужба королівської родини.

На публіці Шарлін зʼявилася без князя Альбера ІІ. Вона одягла чорні спортивні штани, світло-шоколадну вʼязану кофту та білі кросівки. До жовтневого образу монарша персона та колишня олімпійська чемпіонка додала чорні сонцезахисні окуляри. На руках мама двох дітей тримала маленького песика.

Останні новини:  Олена Зеленська зачарувала образом у сірому костюмі: чим він особливий (фото)
Княгиня Монако Шарлін

Княгиня Шарлін — колишня олімпійська чемпіонка. У 2000 році плавчиня представляла Південну Африку на Олімпійських іграх в Сіднеї, де посіла п’яте місце в естафеті 4×100 м. Княгиня Монако також планувала виступати на Олімпіаді в Китаї у 2008 році, проте травма плеча змусила її закінчити спортивну кар’єру. Наразі вона виконує монарші обовʼязки та виховує двох дітей від князя Альбера ІІ — принца Жака та принцесу Габріель.

Останні новини:  Кім Кардаш’ян приревнувала власних дітей до Бьянки Цензорі (фото)