"Калашников" тестує невидимі для тепловізорів електромотоцикли для війни в Україні

Сьогодні,   16:31    368

Концерн “Калашников” почав тестування “стелс”-мотоциклів, які планується використовувати в боях на території України. За словами спікерів розробника, перспективні “двоколісники” перевірятимуться в прикордонні в максимально складних умовах.

Подробиці

Особливістю кожної такої новинки є здатність залишатися непомітною для тепловізорів за рахунок відсутності тепловипромінювання і низького рівня шуму.

"Калашников" тестує невидимі для тепловізорів електромотоцикли для війни в Україні
Мотоцикл “Калашников”

“Моцики” можуть похвалитися високоміцною конструкцією, відмінною ергономікою і доопрацьованою системою охолодження, що роблять їх корисними для широкого переліку всіляких завдань, починаючи від штурмів і розвідки – закінчуючи пошуковими місіями.

Останні новини:  В Україні вводиться тотальний контроль за водіями: подробиці

За словами експертів, непомітність “двоколісників” гарантує серйозну перевагу під час патрулювання та оперативного розгортання в бойових зонах. Проста приладова панель з аналоговими датчиками дає змогу задіяти мотоцикли в сценаріях, за яких технологічні перевантаження могли б стати проблемою.

Розробники передбачили можливість монтажу збройових стійок для того, щоб вести вогонь з АК-47 та іншої “стрілецької зброї” навіть із рухомого мотоцикла.

Останні новини:  Найкращі сімейні кросовери з пробігом вартістю до $25 000

Новинка покликана поліпшити ефективність армії РФ у бойових умовах за рахунок здатності до виконання широкого спектра завдань тактичного рівня.


wheel-news.com