Ексдружина В’ячеслава Узєлкова через 6 років після розлучення зізналася, чи з’явився у неї коханий

Вчора,   11:00    510

Українська фітнес-тренерка та дієтологиня Марина Боржемська, яка знімалася у шоу «Зважені та щасливі», дала рідкісне інтерв’ю про особисте життя. У коментарі ранковому шоу «Сніданок з 1+1» для рубрики «ЖВЛ представляє» колишня дружина боксера В’ячеслава Узєлкова зізналася, чи має зараз коханого.

Боржемська на тлі чуток про романи з відомими чоловіками розсекретила, що насправді вже давно не була на побаченнях. За словами знаменитості, їй складно знайти людину, яка б поділяла її інтереси і з повагою ставилася до жінок, батьків та навколишнього світу. Марина додала, що хоче бачити поряд із собою розумного та доброго обранця.

Останні новини:  Дружину Каньє Веста помітили із новою дивакуватою зачіскою

«Боже, коли востаннє [була на побаченні], я не пам’ятаю, чесно. Наразі досить складно, з кимось познайомитися. Не зустрілася та людина, якій я підійду, яка мені підійде. З якою у нас будуть спільні інтереси. Любить своїх батьків, поважає жінок, поважає навколишній світ. Мені подобаються розумні чоловіки», — пояснила вона.

Боржемська додала, що її 15-річний син Роберт та 12-річна дочка Олівія не проти, щоб у неї з’явився бойфренд, оскільки вони хочуть, щоб їхня мама була щасливою.

Останні новини:  Інна Мірошниченко вразила різницею між Марселем ще у сиротинці і нині у сім'ї

«Мамо, ми тебе любимо і, мамо, ми тобі вдячні за те, що ти працюєш 24 на 7. Ми готові тебе ділити, але ми хочемо бачити твої сяючі очі, які палають і дають нам потужну силу всередині себе», — процитувала слова дітей Марина.


woman24.kyiv.ua