Ексчоловік Дженніфер Лопес звинуватив її у зрадах зі скандальним P. Diddy

Сьогодні,   05:30    611

Співачка Дженніфер Лопес, окрім розлучення з актором Беном Аффлеком, тепер змушена розбиратися з минулим. Перший чоловік зірки Охані Ноа пригадав колишній зв’язок зі скандальним репером P. Diddy.

Про це Ноа розповів в інтерв’ю Despierta America, пише Marca.

Перший чоловік Джей Ло звинуватив її в зрадах з P. Diddy

Лопес була у стосунках із Ноа протягом двох років. Співачка познайомилася із майбутнім чоловіком у ресторані в Майямі, де він працював офіціантом. 1997 року пара одружилася, але вже за рік розірвала стосунки.

Останні новини:  Влад Яма зачарувався виступом Аліни Гросу в США

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Yok Artık (@yooookartik)




Колишнє подружжя не вдавалося у подробиці, що саме зруйнувало їхній брак. Однак на тлі секс-скандалу з P. Diddy Ноа заговорив про зради Лопес з репером.

За словами першого чоловіка співачки, саме після знайомства Джей Ло з Шоном Комбсом у їхніх стосунках почалися проблеми.

Останні новини:  Майкл Дуглас показав рідкісні селфі з 21-річною дочкою

«Частково в цьому розлученні винен Diddy. Коли прийшла компанія Sony і запропонувала їй мільйони, які вона отримала, там був P. Diddy, який збирався стати одним з продюсерів декількох треків на першому альбомі «On The 6″. Ось тут і почалися зради, брехня, розставання…» — розповів Охані.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vintage Scenes (@vintagescenes)

Тоді Дженніфер почала активно працювати над новим альбомом у Нью-Йорку, тоді як її чоловік залишався в Маямі.

Останні новини:  Оля Полякова та Маша Єфросиніна помірялися довжиною ніг

«Я був у Лос-Анджелесі, відкривав свій ресторан, а вона моталася між Маямі та Нью-Йорком, працюючи над альбомом. Коли я міг, я їздив до неї. Там, на цій відстані, в цій розлуці, і почалися зради», — розповів Ноа.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес дійсно була у стосунках із P. Diddy протягом двох років. Скандальний репер та співачка почали зустрічатися 1999 року.