Citroen оновив електричний квадріцикл Ami

Вчора,   22:00    154


Citroen оновив електричний квадріцикл Ami




Citroen оновив одну зі своїх найдешевших моделей – електричний квадріцикл Ami. Модель випускається з 2019 року й успішно продається в Європі, а віднедавна і в Україні.

Оновлений Ami можна впізнати по новому оформленню передньої частини. Наприклад, у нього з’явилися фари в чорному корпусі, що виступають з капота та відсилають до Citroen 2CV. З боків можна помітити «зябра» у стилі ранніх версій 2CV, колісні арки стали рельєфнішими, з’явилася й нова емблема Citroen овальної форми, а на колесах тепер ковпаки у новому «піксельному» дизайні. Кузов Ami можна персоналізувати за допомогою наклейок.

Останні новини:  Автомобіль вилетів майже в перехід станції метро: у Києві сталася серйозна ДТП

А ось у салоні та в плані техніки змін не спостерігається. У рух Ami, як і раніше, приводить 8,2-сильний електромотор, встановлений на передній осі, який живить батарея ємністю 5,5 кВт-год. Заявлений запас ходу – 75 кілометрів, а максимальна швидкість обмежена 45 км/год. Почитайте наш тест-драйв, щоб дізнатися про Ami більше.

Останні новини:  Обрано найкращий компактний автобус 2025 року

Крім звичайного Ami показали й концептуальний пляжний варіант Buggy Vision. Це не серійний автомобіль, а лише шоу-кар, який демонструє оффроудний обвіс і кумедні «зубасті» шини.

Головна конкурентна перевага Citroen Ami – це ціна. Зараз актуальну версію можна купити в Європі за 7,9 тисячі євро або взяти в оренду за 1,4 тисячі євро й далі платити по 45 євро щомісяця протягом півтора року. В Україні ж Citroen Ami коштує від 347 000 грн.

Останні новини:  Представлений Jeep Grand Cherokee 2025, який коштуватиме на 1000 доларів менше, ніж торішня модель


avtomir.ua