27-річна донька Кузьми Скрябіна вперше показала себе зараз

Сьогодні,   15:30    1191

Єдиній дочці легендарного артиста Кузьми Скрябіна Барбарі зараз 27 років. Дівчина виросла дуже схожою на свого батька ззовні, та вона далека від творчості та шоу-бізнесу.

Кузьма Скрябін – легендарний український артист, композитор, продюсер, автор пісень, письменник і актор. І хоча артиста немає з нами вже 9 років, пам’ять про нього не згасає.

Останні новини:  Різ Візерспун привітала сина з 12-річчям і вимкнула коментарі в Інстаграмі

Андрій Кузьменко був не лише співаком, а й батьком. Його єдину доньку звати Марія-Барбара. Зараз дівчині 27 років і вона веде непублічний спосіб життя. Дівчина вкрай рідко дає інтерв’ю, в яких говорить лише про зіркового батька, а свої соціальні мережі вона веде не активно.

Останні новини:  Лікар визнав провину у смерті Меттью Перрі: йому загрожує до 10 років

Як виглядає та чим живе донька Скрябіна

Барбара Кузьменко виросла схожою на свого зіркового батька. Вона має розкішне темне волосся, виразні риси обличчя та високий зріст.

Донька легендарного Кузьми Скрябіна змінилася до невпізнаваності
Свою долю донька Скрябіна вирішила зв’язати не з шоу-бізнесом, а з медициною. Цікаво, що Андрій Кузьменко також мав медичну освіту і був за фахом стоматологом, хоча не працював за професією ні дня.

Барбара Кузьменко закінчила Київський медичний університет імені Богомольця і освоїла професію дерматолога. Зараз дівчина працює у клініці естетичної косметології. Барбара займається лікуванням акне, робить уколи краси та інші косметологічні процедури.

Останні новини:  Щаслива Ліндсі Лохан з чоловіком та сином помічена в Парижі
5 років назад донька Скрябіна вийшла заміж. Її обранцем став її однокурсник на ім’я Віктор Тур. Наразі подружжя дітей не мають та планують в майбутньому стати батьками. Натомість закохані піклуються про песика, якого назвали Мішою. Барбара і Віктор ставляться до хвостатого, як до власної дитини.
Також у подружжя є невеличкий бізнес. Вони мають кав’ярню в центрі Києва, присвячену Кузьмі Скрябіну. Так, стіни у закладі розписані крилатими фразами та цитатами з пісень Скрябіна.


odnaminyta.com