1 мільярд на Spotify: кліп Майлі Сайрус з Києва підкорює світ

Сьогодні,   13:30    561

Пісня Nothing Breaks Like A Heart, яку Майлі Сайрус випустила шість років тому разом із Марком Ронсоном, досягла позначки в 1 мільярд прослуховувань на Spotify. Цікаво, що відеокліп до цієї композиції знімали у Києві, на Дарницькому мосту.

Відома американська співачка та акторка спільно з британським діджеєм Марком Ронсоном випустила кліп на пісню Nothing Breaks Like A Heart, ще шість років тому. Який знімали на Дарницькому мосту у Києві, набрав мільярд прослуховувань на стримінговому сервісі Spotify.

зйомки кліпу Майлі Сайрус у Києві

Зйомки кліпу проходили наприкінці жовтня на Дарницькому мосту, який перекривали упродовж двох вихідних днів. В’їзд на шляхопровід був закритий, як з боку Дніпровської набережної, так і Печерського району. У музичному відео Nothing Breaks Like a Heart співачка влаштовує дику поліцейську погоню вулицями та мостом, опиняється в танцювальному клубі для дорослих та інших цікавих локаціях. Хоча, значну частину кліпу Сайрус їде Дарницьким мостом через Дніпро в Києві, київські локації впізнати складно — їх «переробили» за допомогою комп’ютерної графіки на американські урбаністичні пейзажі.

Останні новини:  Клопотенко на Волині вчився готувати відомі світязькі пончики