Христина Соловій засвітилася на узбережжі в Австралії (фото)

03.09.2024   13:20    2043

Христина Соловій прогулялася мальовничими австралійськими краєвидами, пригадавши власну пісню про пухнасту тваринку й зауважила:

“Гукала коалу, але вона нині зайнята в лісі, дуже зайнята”.

Звісно, мешканці Сіднею відразу впізнали краєвиди, які продемонструвала Соловій, адже самі частенько там гуляють із дітьми. Інші не повірили, що Христина перебуває у великому місті, бо занадто порожній берег довкола.

Комусь на думку відразу спали рядки з пісні “Я тебе обіймала як маленька коала”. А хтось із підписниць Інстаграму зірки пожартував:

Останні новини:  Іванна Онуфрійчук показала фото з 3-місячним сином та висловилася щодо непроханих порад (фото)

“Була дуже зайнята, бо обіймала іншу коалу”.

Співачка сповістила українців, що нині перебувають в Австралії, а 24 серпня виступатиме в рамках Freedom. Courage. Culture. Independence day of Ukraine. Запросила на концерт. Комусь не сподобалася вартість квитків, мовляв, можна було зробити й дешевше.

Натомість сама співачка була в ударі. Просто зі сцени звернулася до всього світу, закликавши докласти максимум зусиль зі звільнення полонених “азовців”, бо зі звільнених сьогодні 155 осіб жодного захисника Маріуполя немає.

Останні новини:  Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина Олена Войченко (фото)

Цього разу обійшлося без лайливих, лексика Соловій повністю відповідала мовним нормам. Напевно, тому що Сідней ніколи не перейменовувався на честь кремлівського нетлінного дідуся з мавзолею. Отже, й сваритися не було за що.




За виступ у Чорноморську й нецензурщину щодо його колишньої назви Христині чимало попсували нервів. Місцеві депутати викликали поліцію. На артистку склали протокол, а її справу розглядав Іллічівський суд, назву якого чомусь досі не декомунізували.

Останні новини:  У корсетному топі та оксамитовій спідниці: 51-річна Кейт Бекінсейл відвідала модний показ у Лондоні (фото)



1111529