Христина Решетнік показала, як вони перетинали кордон назад до України (фото)

03.09.2024   15:50    220

Після того, як в Україну “прийшло” 24 лютого усім нам стало дуже важко подорожувати. І навіть поїздка на море, а тим більше з дітьми, є справжнім випробуванням. А все тому, що українці, в тому числі, відомі знаменитості, змушені перетинати кордон із Україною виключно наземним шляхом через захід країни. Так сталося і з дружиною відомого та незмінного ведучого романтичного шоу-побачень Григорія Решетніка, Христиною Решетнік. Про це вона розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

Останні новини:  У мінісукні з метеликів: американська реперка у відвертому образі блиснула трусами на церемонії (фото)

За її словами, під час довгих черг і очікувань на кордоні її діти, а це троє синів, ледь просто не рознесли салон автомобіля. Виникли у дружини шоумена і проблеми з перетином самого кордону. Насамперед тому, що їй потрібен був якийсь документ, наявність якого ввели лише нещодавно. Сам цей документ Христина назвала “офіційно то”. Вона дуже переймалася, чи впустять її назад дорогою додому в Україну. Зірка перетинала кордон із Румунією.

Останні новини:  Даша Астаф'єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка (фото)

Христина Решетнік повідомила, що прикордонник одразу ж запитав її за “офіційно то” і не зрадів, коли дізнався, то його немає. Але наявність в салоні автомобіля трьох дітей, який чинили, хто знає що, зробили свою справу. І він таки пропустив Христину Решетнік і її трьох синів додому в Україну. Але попередив, що наступного разу не пропустить, якщо “офіційно то” не буде.

“Як не крути, але людський фактор і людяність завжди мають своє місце”, – зазначила Христина Решетнік.

Також, вона додала, що під час перетину кордону її син Олександр часто спав і хотів постійно їсти, Іван розповідав різні історії (з ним Христині найлегше завжди), а Дмитро не спав, хоча йому було б варто, бо він був супер і мега активний. Тому, їхали вони не лише довго, а й весело.

Останні новини:  Шерон Стоун з'явилася на обкладинці журналу топлес, і ці фото без цензури (фото)



1111529