Олега Винника заскочили у центрі Берліна з відомою блондинкою

18.09.2024   14:00    342

Олег Винник, який раніше був ледь не зіркою №1 в Україні, зник з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні. Весь цей час чоловік перебував за кордоном, а його кар’єра стояла на паузі. Та нещодавно Винник ошелешив публіку своєю неочікуваною появою. Артист анонсував вихід нової пісні і оголосив про тур по країнам Європи.

З метою про себе нагадати, Винник почав активно з’являтися в медіапросторі: давати інтерв’ю та записувати відеозвернення до прихильників. А на днях керівниця фан-клубу Винника Валерія Барон, яка дуже з ним близька, опублікувала спільне фото з Олегом у своїх соціальних Мережах. Жінка відвідала артиста у Берліні, де вони прогулялися і обговорили творчі плани на найближче майбутнє.

Останні новини:  Кейт Міддлтон провела першу робочу зустріч

Олега Винника заскочили у центрі Берліна з відомою блондинкою

На фото помітно, що Олег Винник нарешті “привів себе в порядок”. Ще рік назад чоловік давав інтерв’ю, в якому постав перед камерами з довгим, занедбаним волоссям і відрослою бородою.

Відомий співак Олег Винник зізнався, куди витрачає зароблені за кордоном у Німеччині гроші

Зараз співак привів себе в порядок і виглядає досить свіжо.

На фото Винник позує у блакитній сорочці та в окулярах. Його волосся зібране у хвіст, а обличчя прикрашає легка щетина.

Останні новини:  Потап покепкував з українців, які виїхали за кордон

В підписі до знімку Валерія Барон відзначила, що на зустрічі з Винником було вирішено багато питань. Жінка впевнена, що артист зможе повернути свою славу і любов публіки, адже його віддані прихильники завжди його чекають.

Олеже Анатолійовичу, пишаюсь твоєю силою духу. Лети і створюй чудеса. Твої люди чекають!

, – написала Барон.




Нагадаємо, Олег Винник запевняє, що виїхав з України не просто так, а начебто на лікування. Чоловік не називає власного діагнозу, але підкреслює, що хвороба серйозна. Втім, більшість українців, колег та навіть колишній продюсер Винника не вірить його словам.

Останні новини:  Коллін Фаррелл у стильних смужках попозував на хіднику з 14-річним сином у смокінгу


odnaminyta.com