В Україну привезли ексклюзивний заряджений універсал Audi RS6 Avant GT. Його презентували на початку 2024 року і випустили лімітованою серією з 660 машин. Авто з’явилося у Хмельницькому, повідомляє «ТопЖир».

Новий Audi RS6 Avant GT — ексклюзивна версія моделі вартістю понад 220 000 євро. Його 4,0-літровий V8 твін-турбо доопрацьований і розвиває 630 к. с. та 850 Н∙м.

Останні новини:  Популярна Suzuki Swift отримає спортивну версію

Із 8-ступінчастим автоматом спортивний універсал Audi здатен розігнатися до 100 км/год за 3,3 с, а до 200 км/год — за 11,5 с. Максимальна швидкість обмежена на 305 км/год. Це найшвидший універсал у світі, який цілком може змагатися із суперкарами.

Audi RS6 GT отримав новий міжосьовий диференціал, а також спортивний вихлоп, регульовану пневмпопідвіску і карбоново-керамічні гальма.

Останні новини:  Kia вивів на тестування новий електричний хетчбек EV4

Від стандартного Audi RS6 Avant варіант GT відрізняється особливою решіткою радіатора, агресивнішими бамперами та збільшеним спойлером на даху. Крім того, з’явилися карбоновий декор і 22-дюймові диски.

Салон Audi RS6 Avant GT оздоблений карбоном і алькантарою. Універсал отримав спортивні передні сидіння, а його комплектація включає матричну оптику, проєкцію на лобове скло, панорамний дах і потужну акустику Bang&Olufsen.

Останні новини:  В Україні стартували продажі оновленого Porsche 911