Дмитро Кулеба показав свою доньку, яка нереально на нього схожа (фото)

Сьогодні,   09:10    134

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба нещодавно опублікував у своєму Instagram рідкісне фото доньки. На світлині дівчинка, дуже схожа на батька, сидить за столом, насолоджуючись тарілкою пасти. Цей простий, але зворушливий кадр миттєво привернув увагу підписників політика, викликавши у них хвилю теплих емоцій.

Під публікацією з’явилися сотні коментарів, у яких користувачі відзначали схожість дівчинки з батьком, захоплювалися її чарівною зовнішністю і сімейною атмосферою. Одним із таких коментарів стала реакція Ольги Мартиновської — відомої шеф-кухарки і судді популярного кулінарного шоу “МастерШеф”. Знаменитість не змогла оминути увагою від самої страви.

Останні новини:  Надя Дорофєєва у шортах і кроптопі показала реабілітацію на тренажерах (фото)

Схоже на пасту путанеску — прокоментувала Мартиновська, показавши, що професійне око кухара не пропустить жодної деталі.

Паста путанеска — це класичний італійський рецепт, який славиться своїм яскравим смаком завдяки поєднанню томатів, каперсів, анчоусів, оливок та пряних спецій. Ця страва ідеально підходить для родинних обідів, адже готується просто, але вражає багатством смаку. Мартиновська, відома своєю любов’ю до гастрономічних експериментів, одразу впізнала пасту на фото, що лише підтвердило її статус справжнього професіонала. Дмитро Кулеба не залишився осторонь і з радістю відповів на коментар Ольги, поділившись рецептом приготованої страви.

Майже, але це був соус з бичачого хвоста. Якраз на базарі потрапив один на очі, не зміг собі відмовити — написав Кулеба.

Обмін коментарями між дипломатом та шеф-кухаркою підкреслив, що у світі, сповненому дипломатичних зустрічей, важливих рішень та складних завдань, є місце для простих і щирих моментів, які об’єднують людей.

Останні новини:  Актор з Кіборгів Вʼячеслав Довженко показав красуню-обраницю (фото)