Третя вагітність принесла Джамалі 18 кілограмів: зірка худнути не поспішає

Вчора,   23:30    143

Джамала у травні стала мамою втретє. Після перших двох пологів співачка швидко повернула собі колишні форми. Тепер, набравши 18 кг, не поспішає їх скидати, а ховається за пишними сукнями.

Джамала зізналася, що під час третьої вагітності набрала 18 зайвих кілограмів. Та перші 2 місяці з цим нічого не робила, оскільки була певна – організм має відновитися після пологів без зовнішніх втручань.

Нині починає потроху повертатися до рухів, але особливо на себе не тисне. Артистка займається пілатесом, йогою, відвідує ЛПЖ. Багато фізичних навантажень зірка організму не дає.

Останні новини:  Світлана Білоножко висловилася про ставлення до невістки та захоплення 16-річної онуки

Вона сама годує малюка, тому цього робити категорично не можна. До того ж Джа сповістила, що нині їй байдуже до своїх розмірів. Вона собі подобається й так. Їй все одно до зайвих кілограмів.

Тим часом концертну діяльність ніхто не скасовував. Джамала продовжує виходити на сцену. От тільки тепер її сукні виходять дуже громіздкими, щоб прикрити широкі стегна та талію.

Останні новини:  Лілія Подкопаєва відверто розповіла, чому усиновила дитину 18 років тому

Нещодавно співачка відвідала Норвегію, де відбувся фестиваль Drammen sacred festival. На її концерт серед інших завітали й військові, які перебувають у цій країні на лікуванні. Джа у чорній обтислій сукні та з великим сірим балдахіном поверх неї усіх обіймала й дякувала.

А коли видався вільний час, артистка разом із найменшим синочком Алімом Сеіт-Бекіром прогулювалася вулицями Драммена, вбравшись у спортивний костюм, ну, дуже оверсайз. Синя кофта не лише на кілька розмірів більша, але й дуже довга, а чорні штани донизу настільки розширені, що нагадують одяг самурая.

Останні новини:  Опубліковано нові кадри продовження Венздей

Після цього були ще й концерти у Києві. Вбрання Джамали не змінилося – такі ж довгі й дуже пишні накидки, через які просто неможливо розгледіти фігуру артистки.





odnaminyta.com