Melovin похвалився дипломом про вищу освіту

Вчора,   22:30    337

Нині молодь не особливо схильна до науки. Адже артисти без будь-якої освіти спромагаються пристойно заробляти. Та Меловін став винятком із правил – отримав вищу музичну освіту.

У своєму Інстаграм-акаунті Melovin похвалився дипломом про вищу освіту. Насправді музичну академію Глієра учасник “Євробачення 2018” закінчив ще у 2020 році. Та лише зараз спромігся заїхати у рідну альма матер, щоб урешті забрати диплом. Співак поцікавився у підписників:

“Я один такий? Чи комусь диплом все ж знадобився?”

Виходить, всі ці 4 роки артисту жодного разу не довелося пред’являти документ про вищу музичну освіту. Користуючись нагодою, Костя пригадав, що свого часу провалив іспити до Одеського музучилища Данькевича.

Останні новини:  4 найвищі українські зірки

Тепер утямив, що його не зарахували туди, бо його місія була набагато масштабніша – отримати диплом вищого музичного закладу України:

“Всесвіт і я хотіли Глієра. Хотіли і закінчили”.

Колишній студент подякував викладачці Ірмі Ревазівні та ректору Олександру Злотнику, що повірили в його сили, адже вони колись відзначили:

“Цей хлопчик зможе!”

Як бачимо, ці поважні люди не помилилися. Схоже, меловаторам прийшлася до вподоби ідея артиста стати дипломованим спеціалістом. У своїх коментарях вони відзначили:

“Фух, нарешті дипломований, можна тепер купувати квиток на концерт”.

“Мене тішить, що люди, які стоять за твоїм дипломом, не намагались тебе присадити, загнати в академічні рамки чи якось утримувати від твого природного шляху й успіху. Бачили твою висоту і не заважали”.




“Ти й без диплома професіонал своєї справи”.

“Готова була і без диплома тебе слухати та дивитися 24/7, а тепер так взагалі”.

Щодо необхідності отримання вищої освіти більшість шанувальників Меловіна відзначили, що саме завдяки диплому змогли знайти престижну високооплачувану роботу, тож його отримувати потрібно обов’язково.

Останні новини:  Світлана Тарабарова адресувала ніжні слова іменинниці з характером


odnaminyta.com