Трамп сказав, що Україна приховує втрати на війні

04.09.2024   14:41    407

Трамп сказав, що Україна приховує втрати на війні

Фото: Getty Images

Дональд Трамп

Дональд Трамп говорить про існування певного «плану» припинення війни в Україні «за 24 години» в разі, якщо його оберуть президентом на виборах у листопаді.

Кандидат у президенти США від Республіканської Дональд Трамп, заявив, що українська влада приховує кількість загиблих внаслідок війни. Про це у вівторок, 3 вересня, політик сказав у підкасті Лекса Фрідмана.

Останні новини:  Чому місто Гаага заборонило рекламу авто з ДВЗ, подорожей на літаках та лайнерах

Зокрема, Трамп укотре заявив, що в разі обрання президентом «гарантовано» укладе угоду про припинення війни в Україні, й що за його президентства війни в принципі б не сталось, а в цьому винен «найгірший президент в історії нашої країни» Джо Байден.

Далі республіканецьсказав, що кількість загиблих на війні є «значно вищою, ніж вважають люди».

Останні новини:  ФРН виділяє €50 млн на лікування поранених бійців

«Коли подивитись на руйнування, на будівлі, що руйнуються всюди в Україні, я думаю, що кількість жертв буде значно вищою. Українці брешуть про кількість, намагаються занижувати її. Ось зруйнували будівлю завдовжки у два квартали — це досить-таки великі будівлі. І кажуть, що одна людина отримала незначні поранення. Ні, ні, було вбито багато людей. І в цих будівлях є люди, і в них нема жодного шансу. Щойно вони починають руйнуватись, нема жодного шансу», — сказав Трамп.

Кандидат у президенти наголосив, що має «дуже точний план, як зупинити Україну і Росію», а також «ідею» про те, що робити з Китаєм. Проте говорити більш детально про це відмовився.

Останні новини:  Італія до кінця вересня передасть Україні другу систему ППО SAMP-T


korrespondent.net