Як виглядає донька Ольги Фреймут, якій вже 18

Вчора,   15:30    1201

Злата Мітчелл – старша доньку відомої української телеведучої Ольги Фреймут. Батьком дівчини являється британець на ім’я Ніл Мітчелл. З ним Фреймут познайомилася, коли була студенткою у Лондоні. Їхні стосунки дуже швидко зав’язалися, але так само швидко закінчилися. Врешті, Фреймут повернулася вагітною в Україну.

Злата Мітчелл з раннього віку проявляла акторський талант і прагнула бути відомою, як і її зіркова матір. Дівчинка брала участь у різноманітних теле-шоу і регулярно з’являлася з матір’ю на світських заходах.

Останні новини:  Невдале побачення Тома Круза: воно переслідуватиме його все життя

Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві

Та коли Злата подорослішала, прагнення потрапити “в телевізор” у неї зникло. Дівчина захотіла поїхати вчитися в США і Ольга Фреймут її підтримала. Так, після закінчення 9 класів у Києві Злата перейшла в американську школу-інтернат, де вона навчалася і проживала.

Варто відзначити, що з віком зовнішність Злати дуже змінилася. В дитинстві дівчинка була дуже схожою на свою зіркову маму: мала біляве волосся і була дуже тендітною. Та зараз Злата зовсім не схожа на Ольгу Фреймут. Дівчина має пишні форми, пухкі губи і густі брови. Крім того, Злата пофарбувалася в брюнетку і надає перевагу яскравому макіяжу.

Останні новини:  Наречена Стейтема показала фігуру в прозорому комбінезоні
17-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся17-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся

Після закінчення школи в США, Злата залишилася жити в Америці. Дівчина отримує там наразі вищу освіту, та на кого вчиться Злата – невідомо.

Якщо раніше Мітчелл прагнула популярності та медійності, то зараз їй це не потрібно. Дівчина зовсім неактивно веде свої соціальні мережі і лише зрідка публікує свіжі фото. Також Злата не дає інтерв’ю і не з’являється на світських заходах зі своєю матір’ю.




Варто відзначити, що Злата Мітчелл являється громадянкою не лише України, а й Британії. У 15 років дівчина зробила британський паспорт. На це вона мала законні підстави, адже її батько – громадянин Великої Британії.

Останні новини:  У леопардовій сукні і волошковому пальті: гламурний образ Єви Мендес


odnaminyta.com






Advertisment ad adsense adlogger