Названі енергетичні вампіри за знаком зодіаку: краще з ними не зв'язуватися

Сьогодні,   14:23    1130

Енергетичні вампіри – це люди, які вкрай токсичні та забирають енергію в інших. Вони можуть буквально випромінювати негатив або приховувати свої справжні емоції та наміри, але поряд з ними люди почуваються погано.

За словами астрологів, енергетичними вампірами можна назвати чотири знаки зодіаку. Йдеться про Стрільці, Скорпіони, Риби та Терези.

Стрілець

Стрільців краще уникати! Ці люди не можуть будувати стабільних відносин з іншими. Зазвичай це пов’язано з психологічними проблемами, що глибоко вкоренилися, на які вони надягають на маску оптимізму. Уродженці знаку маніпулюють людьми, використовуючи в своїх інтересах.

Останні новини:  5 помилок у догляді, які зіпсують колір обличчя

Скорпіон

Скорпіони зосереджені насамперед на собі та своїх цілях. Через це вони не звертають особливої уваги на людей. Ними керують виключно егоїстичні спонукання, тому про відданість у дружбі чи вірність у коханні не йдеться. Більше того, вони відчувають задоволення, руйнуючи життя інших.

Риби

Останні новини:  7 простих звичок для краси та молодості від італійок

Риби – справжні брехуни. Вони люблять прикрашати своє життя, маніпулювати. Можуть пройти роки, перш ніж ви зрозумієте, що ви всього лише пішака в їхній грі. Зрештою, вас спробують переконати, що все це вони зробили для вашого блага, але це неправда.

Терези

Терези чудово вміють знаходити чиєсь слабке місце і потім використовувати це знання у своїх інтересах. Вам може здаватися, що ви знайшли найкращу людину на світі, але за знайомство з нею заплатите своєю енергією! Ображаючи інших, Терези почуваються краще, і це спонукає їх до дії.

Останні новини:  Догляд за шкірою обличчя: міфи, в які ви і досі вірите