Поліція розповіла про найсмішніші пояснення водіїв, які перевищили швидкість

17.09.2024   10:37    2494

Водії, яких зупиняє поліція за перевищення швидкості, часто намагаються вигадати різні виправдання, щоб уникнути штрафу. Деякі з цих виправдань настільки смішні, що патрульні вирішили поділитися ними в інтернеті. Нещодавно американські поліцейські на форумі Reddit зібрали найсмішніші виправдання від порушників.

“Одного разу я зупинив чоловіка, який їхав містом зі швидкістю 110 км/год. На питання, чому він так швидко їде, він закричав: «У мене буде дитина!» Оскільки це був чоловік, я спитав, де його дружина. Він знову закричав, що сам народжує, і поїхав без дозволу. Пізніше його затримали, і з’ясувалося, що він був під наркотиками,” – розповів поліцейський.

Останні новини:  Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення

Інший коментатор не був поліцейським, але мав друга з почуттям гумору та хитрим способом уникати штрафів. «Якось я їхав зі своїм кузеном, коли його зупинили за гонки на червоне світло. Я думав, що він зараз дістане документи, але замість цього, коли підійшов поліцейський, він показав йому картку “Звільнення з в’язниці” з гри “Монополія”. Поліцейський посміявся і замість штрафу дав йому усне попередження та залишив собі картку», – написав ще один користувач.

Двоє підлітків їхали пізно вночі по сільській гірській дорозі, розганяючись до 140 км/год, і навколо не було інших машин. Поліцейський, у якого й так був поганий день, побачив це і розсердився. Коли він їх наздогнав і підійшов до вікна, то спитав, чи знають вони, як швидко їхали. Вони відповіли: «Ми просто їхали за потоком!» Поліцейський на мить задумався, потім повернувся до своєї машини, і підлітки поїхали далі — але вже повільніше.

Останні новини:  Купувала тільки продукти: туристка безкоштовно жила 2 місяці на райському острові