Оновлений Volkswagen Atlas розсекретили перед дебютом

Вчора,   19:31    480

Оновлений Volkswagen Atlas розсекретили перед дебютом (Фото)

Оновлений Volkswagen Atlas розсекретили перед дебютом (Фото)

Volkswagen вирішив не постачати поточну генерацію Touareg до США, де покупцям пропонується менш преміальний Atlas. Touareg був представлений у 2017 році й уже двічі зазнав рестайлінгу. Наразі тривають роботи над новим поколінням моделі, яке в Китаї відоме як Teramont Pro. Цей позашляховик був показаний через китайське Міністерство промисловості та інформаційних технологій у рамках оновлення моделі.

Останні новини:  Таке є тільки в ньому і Ford Ranger: Kia Tasman отримав унікальну функцію

Зовнішній вигляд Teramont Pro отримав новий дизайн із характерними елементами переднього та заднього бамперів, що нагадує збільшену версію Tiguan. Деякі версії мають більші повітрозабірники, що може свідчити про наявність спортивних модифікацій. Поки невідомо, чи американська версія отримає аналог R-Line. Хоча зміни в дизайні виглядають досить помірними, нова модель може не виділятися так сильно, як попередній Atlas.

Фото: motor1.com

Teramont Pro має довжину 516 см, ширину 199 см і висоту 178 см, з колісною базою 298 см. Вага автомобіля становить 2155 кг. Він оснащений 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 268 к.с. і системою повного приводу 4Motion. Для китайського ринку також доступні інші двигуни, включаючи 2,5-літровий V6 із турбонаддувом.




Офіційний дебют наступного покоління Atlas у США очікується в 2025 році, з виходом на ринок у 2026-му. Можливо, китайська версія Teramont Pro з’явиться раніше.

Фото: motor1.com
Фото: motor1.com


nnews.com.ua

Останні новини:  Volkswagen пояснив, навіщо позбавив кросовер Taos “робота” DSG





Advertisment ad adsense adlogger