Ольга Фреймут показала стильний образ у тренді осені 2024 року (фото)

12.09.2024   16:40    833

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й телеведуча, завжди вміла вразити шанувальників власною витонченістю та жіночністю. Зірка, крім того, що навчала інших, як потрібно чистоту навколо себе підтримувати, ще й про етикет не забувала.

Ольга Фреймут показала свій манікюр

А як знає кожна леді – етикет полягає не лише у правильній поведінці, але й у доречному зовнішньому вигляді. Ольга Фреймут показала, як мають виглядати рука справжньої леді. Трендовий манікюр зірка зробила в осінньому стилі, а її долоня мала витончений вигляд.

Останні новини:  Віктор Розовий, який продовжує реабілітацію після травми, замилував спільними фото з дружиною (фото)

Так, на особистій сторінці Ольги Фреймут у соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явилась нова Історія. Зірка продемонструвала свій новий манікюр, який зробила у своєї улюбленої майстрині. До слова, журналістка не стала ховати від підписників, у кого робила такі нігті.

В описі до своєї нової публікації знаменитість натякнула, що вже надихнулась осіннім настроєм. Знаменитість зазначила, що відтінок її нігтів вересневий – темно-червоний, близький до бордового чи винного кольору. На руці також можна було помітити срібні прикраси, масивні й товсті каблучки.

Останні новини:  Леся Нікітюк показалась на городі в Хмельницькому й виклала затишні фото з рідними (фото)
Ольга Фреймут показала, з яким манікюром ходить – зірка продемонструвала трендовий відтінок
Ольга Фреймут показала, з яким манікюром ходить – зірка продемонструвала трендовий відтінок

До слова, майстриня манікюру, в якої знаменитість робить нігті, перебуває у Лондоні. Сама Ольга Фреймут доволі рідко розповідає про те, де живе та чим займається. Але тепер можна точно зрозуміти, що журналістка разом зі своєю родиною перебуває у Великобританії. За кордоном зірка продовжує працювати зі своїм видавництвом. Крім того, вона працює за основною професією – журналісткою.




 

Останні новини:  Дружина Позитива захопила мережу відвертою фотосесією (фото)



1111529