Новий BMW X5 2026 року помічений у фотооб’єктивах папараці

12.09.2024   12:31    540

BMW почала роботу над новим поколінням кросовера X5, світова прем’єра якого запланована на 2026 рік. Прототипи оновленого бестселера баварської марки нещодавно вирушили на перші тестові випробування, під час яких автомобіль вдалося зафіксувати на фотографіях.

Як видно зі знімків, опублікованих журналістами «Autocarindia», дизайн нового X5 буде натхненний стилістикою Neue Klasse. Передня частина автомобіля отримає X-подібні денні ходові вогні з вузькими фарами, а також новий бампер із великими повітрозабірниками та вентиляційними отворами, що додадуть автомобілю спортивного вигляду.

Останні новини:  В Україні прогнозують падіння продажів авто з пробігом

Також очікується, що X5 отримає розширені колісні арки, а задня частина буде схожа на супер-кросовер XM завдяки чотирьом вихлопним наконечникам.

За прогнозами, новий BMW X5 стане довшим, ширшим і важчим за свого попередника. Прототип має внутрішнє позначення G65, а спортивна версія (M-модель) — G95.

Останні новини:  Volkswagen представив фургон Transporter сьомого покоління

Інсайдери повідомляють, що модель буде доступна з різними силовими агрегатами, серед яких бензинові, дизельні та підключувані гібриди. На зроблених у Європі фото, ймовірно, зображена версія M60e Drive з 3-літровим 6-циліндровим бензиновим двигуном з подвійним турбонаддувом, електромотором і літій-іонною батареєю.




Комбінована потужність цієї установки може досягати 570 кінських сил, а 8-ступенева автоматична трансмісія та повний привід Drive AWD стануть стандартними.

Останні новини:  Новий Volkswagen Transporter отримав нове обличчя

Світовий дебют нового BMW X5 очікується в 2026 році, а продажі розпочнуться на початку 2027 року.


uamotors.com.ua






1111529