Нерозлучена Катерина Кухар показала на 6 років молодшого коханого

10.09.2024   06:00    504

Катерина Кухар давно натякає на нові стосунки. Врешті насмілилася показати свого обранця. І все це попри те, що відома балерина не оформила розлучення з Олександром Стояновим.

42-річна Катерина Кухар заміжня за Олександром Стояновим, який на 5 років молодший за балерину. Та знаменитість вирішила не зупинятися на досягнутому й знайшла заміну благовірному, який молодший за красуню на 6 років.

Виявляється, вільний час жінка проводить зі стилістом Олександром Левинським. Катерина виклала в Інстаграм відео з ностальгійними нотками, де підбила підсумки літа. Поряд із викладанням балету та відпочинку з сином і донькою, знайшлося місце й новому бойфренду артистки:

Останні новини:  Атмосферна пісня Монатіка звучатиме на вокзалах Укрзалізниці

“Після всіх подій цього тижня виникає бажання зануритися у приємні спогади про літо…”

Кухар відзначила, що це літо для неї стало немов маленьким життям, адже були й робота з відпочинком, і перемоги з розчаруваннями, й друзі та закоханість. Балерина похвалилася купою нових знайомств і поцікавилася, як минуло літо в її підписників.

Останні новини:  Єва Мендес зізналася, чому насправді покинула акторську карʼєру
Катерина Кухар показала своїх дітей

Натомість фанів балерини більше цікавили не власні спогади про літню пору, а куди подівся чоловік Катерини Стоянов. Адже зірка виклала в мережу прогулянки саме з 36-річним Левинським, а не 37-річним законним благовірним.

Стоянов і Левинський відстежують одне одного в Інсті

Тижнем раніше 42-річна жінка вже викладала в мережу ролик, де був присутній один з Олександрів – стиліст. А він у коментарі відзначив коротко: “Моя”. Катя ж відповіла, як годиться, смайликом у вигляді серденька.




На диво, для Стоянова подібні витівки законної дружини не стали якоюсь сенсацією. Допис Кухар із новим бойфрендом танцівник відзначив лайком. Левинський теж підписаний на акаунт суперника. Тож, напевно, відстежує його публікації, як і попередник.

Останні новини:  Наталя Могилевська про те, як стала мамою двох дівчат і спортивне захоплення старшої


odnaminyta.com






Advertisment ad adsense adlogger