Настя Каменських показала, хто створює в її домі атмосферу

15.09.2024   20:30    625
Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Настя Каменських так і не наважилася на народження дітей, доволі пізно вийшла заміж, але про неї точно неможливо сказати, що вона самотня людина. В її оточенні знаходиться багато дорогих їй особистостей. Починаючи від коханого чоловіка, і закінчуючи матір’ю, яка останнім часом завжди поруч.

Останні новини:  Телеведучий Тімур Мірошниченко із дружиною повідомили про офіційне всиновлення доньки

Також вірною компаньйонкою для неї є собака Мімі. Раніше артистка регулярно публікувала разом з нею новий контент. Фанати мали можливість і спостерігати за собакою ледь не щодня. Часи змінилися і Настя Каменських стала рідше присвячувати своїй улюблениці публікації.

Настя Каменських показала, хто створює в її домі атмосферу

Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом
Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом

Тим не менш, нещодавно вона нагадала підписникам, якою красунею є її собачка. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала, як Мімі невдоволено дивиться на свою володарку.




Погляд у собаки похмурий, читається невдоволення та нерозуміння, а потім вона змінює міміку і здебільшого дивиться із запитанням в очах. При цьому у собаки дуже смішна зачіска з рожевим бантиком зверху. Її кучеряшки як завжди розпатлані, але в очі нічого не лізе.

Останні новини:  Оля Полякова оголосила про повернення до столичної квартири
 Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом. Скріншоти особистої сторінки зірки

Цікаво, що раніше Настя Каменських навіть спала зі своєю собакою, і часто у її блозі з’являлися кадри, як вони з Потапом та улюбленицею спочивають. У Олексія також склалися особливі взаємини з песиком.

Нагадуємо, останні 2 роки в мережі активно пліткують про імовірно розлучення Насті та Олексія. Здебільшого на ці думки наштовхує повна відсутність між ними комунікація в соціальних мережах. Окрім того, подружжя почало рідко публікувати спільні знімки, і часто це стається здебільшого по роботі. Обидва спростували дану інформацію та заявили, що ніяких проблем між ними немає.

Останні новини:  Известная певица Билли Айлиш поддержала Камалу Харрис на выборах в США





Advertisment ad adsense adlogger