Міша Кацурін зворушливо зізнався у коханні Наді Дорофєєвій після виходу її нового альбому

Сьогодні,   14:00    220

Надя Дорофєєва презентувала свій перший повноформатний сольний альбом, в якому співавтором став її чоловік Михайло Кацурін.

Альбом є першим повноформатним сольним релізом співачки, що налічує 12 пісень, написаних Надією. Її чоловік Михайло Кацурін став співавтором 11 композицій, а над ще одним треком працював Ігор Клименко.

В своєму Instagram Кацурін поділився роздумами щодо кар’єрного зросту співачки:

«– хочу альбом

– навіщо? випускай сингли, це ефективніше

– хочу альбом

це було 2 роки тому, а сьогодні у Наді вийшов перший повноформатний сольнік», – написав чоловік на своїй сторінці у соцмережі.

Останні новини:  Як виглядає будинок багатодітного футболіста Андрія Пятова

«Надя – фантастична. Я знайомий і з іншими геніальними митцями, так от вони зазвичай занадто чутливі для цього світу. Стикаючись із спротивом, перешкодами, неприйняттям вони страждають, ламаються і не можуть працювати. Але саме завдяки цій чутливості вони здатні створювати прекрасне», – зізнався Кацурін.

«Надя також просто феноменально чутлива, проте постійні завади, хейт, колосальний обсяг важкої роботи ніяк не впливають на траєкторію її руху. І це дивовижно. Я вітаю мою улюблену співачку з неймовірною роботою, якою можна щиро пишатися. Я дякую за можливість створювати музику разом – це щастя і величезний дар для мене, – розповів Міша Кацурін. – А тепер, друзі: послухайте альбом, подивіться кліп і кайфоніть! А тепер Надя: все, роботу зроблено, ти більше не митець, ти слухач, отже видихай і теж кайфуй разом з нами. Ходімо слухати)», – закликав фанів чоловік.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Misha Katsurin (@misha_katsurin)




В коментарях фани підтримали жінку:

Останні новини:  Дженніфер Лопес боїться, що може бути втягнута у розслідування в справі Пі Дідді

«Люблю Надю твоїми очима», – написала Сабіна Мусіна.

«Жінка по справжньому щаслива, коли вона кохана …Як зараз Надія, і це видно по її пісням. Кожна пісня -хіт👏🔥🔥🔥Це єдина співачка якої пісні у мене забитий плейлист 😍❤️Мрію попасти на концерт😍», – написала підписниця.