Андрій Джеджула показав зустріч з донькю, яку не бачив майже рік

Сьогодні,   12:00    162

2

Андрій Джеджула та Юлія Леус розлучилися 2022 року, після між ними виник конфлікт через опікунство над донькою, який перейшов у судову площину. Пара тривалий час не могла знайти спільну мову.

49-річний український шоумен та телеведучий Андрій Джеджула вперше за 10 місяців зустрівся зі своєю донькою Адель, яка народилася у шлюбі з Юлією Леус. Радісним моментом зустрічі з донечкою Джеджула поділився у себе на сторінці в Інстаграм.

Останні новини:  Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля

Зауважимо, що зараз донечці Джеджули лише три роки. Дівчинка разом з мамою живе у Варшаві (Польща), саме у цьому місці відбулася зустріч Андрія з дівчинкою.

Шоумен показав відео, на якому дівчинка, сидячи у нього на руках, радіє і цілує його, у цей момент Андрій говорить їй: «Хто така красива? Хто така красива? Дай цьом. Задушиш (ред. дівчинка міцно обіймає батька)».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Андрій Джеджула (@djedjula)




Джеджула уточнив, що мав коротку зустріч з донькою, яку не бачив більше 10 місяців. Вдалося йому побачити доньку між потягами додому.

Останні новини:  Віктор Розовий, який продовжує реабілітацію після травми, замилував спільними фото з дружиною

Зауважимо, що Андрій Джеджула є батьком двох дітей. Старший син шоумена Даніель народився у стосунках зі співачкою Сантою Дімопулос. Донечка Адель народилася вже у шлюбі з Юлією Лесу.


news24.in.ua