Маша Єфросиніна показала, у якому костюмі можна стати справжньою француженкою (фото)

04.09.2024   01:00    415

Як справжня француженка виглядає нині відома українська телеведуча, журналістка, громадська діячка, авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна. Після важкої для всіх ночі у період із 1 на 2 вересня, вона все одно з’явилася в своїй stories у соцмережі Instagram у шикарному вигляді. А саме — легкій, елегантній блідо-рожевій сорочці з великим і пишним “бантом”.

Далі знаменитість показала себе у “повний зріст”. Вона додала фотографію того, як сидить на прозорому модному і плетеному стільці і насолоджується вже осіннім темним вечором. Імовірніше всього, що цей образ вона приміряла спочатку ввечері, напередодні 2 вересня. До своєї сорочки вона додала такого ж, блідо-рожевого кольору штани. Загалом і сорочка і штани — це один костюм, який виглядає дуже елітно, солідно, презентабельно і по-діловому. Але трохи у французькому стилі. У такому лише Парижем гуляти, круасани їсти та каву пити.

Останні новини:  Настю Каменських понесло: зірка ходить вулицею в одному халаті і з рушником на голові (фото)

Відомо, що цей блідо-рожевий костюм із цікавим “бантиком” є одягом від українського бренду “the coat by katya silchenko”. У цієї компанії багато “вичурного” та цікавого одягу, який водночас і незвичний, але з іншого боку підходить для носіння у повсякденному житті. Всім відомо, що дуже часто дизайнери придумають щось таке “не реальне”, що на подіумі воно виглядає вау, але в житті його не можливо носити ні в офіс, ні на прогулянки, ні в садочок чи в школу до дитини. А бренд “the coat by katya silchenko” навіть підкреслює те, що має одяг “готовий до носіння”.

Крім цього, дана компанія українського одягу настільки крута, хоч і українська, але може робити доставку одягу по всьому світу. Цікаво наскільки багато клієнтів на цілій планеті Земля, готових носити “made in Ukraine”. Цього поки що невідомо. Але можливо з часом український одяг заполонить весь світовий ринок.

Останні новини:  У кокетливій мінісукні і в компанії коханого: папараці заскочили Беллу Хадід у Нью-Йорку (фото)



1111529