Лідія Таран показала 16-річну доньку від Доманського (фото)

03.09.2024   19:10    2887

Відома українська телеведуча Лідія Таран ніколи офіційно не виходила заміж, та мамою вона все ж стала. Перебуваючи у цивільних відносинах зі своїм колегою по сцені Андрієм Доманським, Лідія народила дівчинку Василину. Коли малечі було всього 3 роки, Доманський покинув Таран з донькою заради іншої жінки. Так, телеведуча стала матір’ю-одиначкою і з того часу так і не знайшла іншого чоловіка.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Андрій Доманський і Лідія Таран

Зараз Василині 16 років. З дитинства дівчинка росла дуже схожою на свого зіркового батька – буквально одне обличчя. Та, стаючи все старшою, дівчинка почала змінюватися і зараз прихильники відмічають, що вона дуже схожа на маму.

Останні новини:  Олена Мозгова показала, як змінилася у шлюбі з молодим Аксельродом (фото)

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Василина опублікувала свіжі фото, на яких вона позувала на вулиці. Донька Таран була одягнена у довгу спідницю білого кольору та у чорний топ. Волосся дівчина розпустила і зробила мінімальний макіяж.

Саме на цих фото помітна схожість Василини зі своєю матір’ю. По-перше, дівчина має схожу фігуру та досить високий зріст, як і Лідія Таран. Риси обличчя у дівчини також мамині.




Цікаво, що від природи Василина – білявка, як і її матір. Та близько року назад дівчина вирішила поекспериментувати із зовнішністю і пофарбувалася у чорнявку. Варто відзначити, що Василині пасує і світлий і темний колір волосся.

Останні новини:  Топмодель Розі Гантінгтон-Вайтлі у спідній білизні вирушила на пробіжку

Нагадаємо, у Андрія Доманського – п’ятеро дітей. Від першого шлюбу чоловік має сина та доньку, які вже дорослі. Від Лідії Таран – 16-річну доньку Василину, а від третьої дружини – двох доньок: Кіру і Віру.

Андрій Доманський з дітьми

Доманський підтримує зв’язок зі всіма своїми дітьми, проводить з ними багато часу і підтримує їх фвнансово.

Останні новини:  Джіджі Хадід у відвертому образі знялася у стильній рекламі парфумів (фото)



1111529