Кортні Кардаш'ян випустила власні пігулки для схуднення

16.09.2024   20:00    279

Зірка реаліті-шоу Кортні Кардаш’ян випустила власні таблетки для схуднення. Дехто з користувачів мережі вже порівнює препарат із «Оземпіком» для діабетиків.

Пігулки від Кортні Кардаш’ян

В офіційному пресрелізі зазначається, що багато людей у світі шукають пігулки для схуднення «без побічних ефектів». Саме це і надихнуло Кардаш’ян на розробку рослинної добавки.

Останні новини:  Дакота Джонсон з’явилася у Нью-Йорку у простому вбранні, яке всі захочуть повторити восени

«Проривна інновація у сфері метаболізму, розроблена для природного підвищення вироблення GLP-1 у вашому організмі, зниження апетиту та сприяння здоровому схудненню», — йдеться в описі препарату.

Агоністи пептиду-1 (GLP-1) є частиною класу ліків, що використовуються для «лікування цукрового діабету 2 типу (ЦД2) та ожиріння». Їх основною функцією є зниження рівня глюкози в сироватці крові і прискорення метаболізму. Найпопулярніший препарат для схуднення у Голлівуді є препарат Оземпік — також агоніст GLP-1.

Останні новини:  Кілліан Мерфі повертається у форму для зйомок Гострих картузів
Кортні Кардаш'ян випустила власні пігулки для схуднення - фото 1
Пігулки Кортні Кардаш’ян. Фото: instagram.com/kourtneykardash/

Зірка зазначила, що Lemme GLP-1 Daily — це рослинна альтернатива GLP-1, яка включає три екстракти: екстракт плодів лимона Eriomin, екстракт шафрану та екстракт плодів червоного апельсина.