Хіменес-Браво показав, як виглядає після пластичної операції

12.09.2024   10:30    1452

Відомий український кулінар і зірка шоу «МастерШеф» не так давно наважився змінити власну зовнішність. Ектор Хіменес-Браво зробив пластику й показав, який він зараз.

Знаменитий кулінар і головний суддя шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість не забуває ділитись із шанувальниками не тільки розповідями про особливі події зі свого життя.

Показує кулінар і те, як минають його звичайні дні. Шанувальникам цікаво спостерігати за тим, як минають дні їхнього кумира. А Ектору Хіменесу-Браво подобається підтримувати тісний і майже родинний зв’язок зі своєю авдиторією.

Останні новини:  Кілліан Мерфі повертається у форму для зйомок Гострих картузів

Хіменес-Браво зробив пластику

Наприклад, нещодавно знаменитість показав, як виглядає після пластичної операції. Кулінар поділився кадрами, на яких показав свій похід до спортивної зали. На своїй Інстаграм-сторінці знаменитість розмістив світлину, на якій позував у дзеркалі.

Кулінар і суддя МастерШеф Хіменес-Браво зробив пластичну операцію з пересадки волосся

На фотографії було видно зачіску Ектора Хіменеса-Браво – нині він носить дуже коротке волосся, яке тільки-но почало відростати. На голові у кулінара не було тієї стрижки, яку він багато років поспіль носив раніше.

Річ у тім, що не так давно відомий український кулінар наважився на помітні зміни у власній зовнішності. Ектор Хіменес-Браво вирішив виправити власну зачіску та звернувся до пластичного хірурга із запитом – пересадка волосся.

Останні новини:  Дружина Віктора Павліка зізналась, звідки гроші на кредит і нову квартиру
Кулінар і суддя МастерШеф Хіменес-Браво зробив пластичну операцію з пересадки волосся

Операція пройшла в Дніпрі, де спершу кулінара поголили, а потім нанесли на його голову розмітку. У процесі процедури знаменитість перебував у свідомості та навіть примудрився подивитись мультфільм “Шрек”. Ектор відзначив, що в його лікаря золоті руки, адже ніякого болю під час операції він не відчував.





odnaminyta.com

Останні новини:  Демі Мур вийшла у світ з сім'єю і знову викликала резонанс у Мережі