Дружина Тімура Мірошниченка повідомила, що їх усиновленому сину зробили операцію

Вчора,   23:00    163
Українці вклоняються батькам зіркового подружжя Тімуру і Інні Мірошниченкам, які не лише усиновили хлопчика, а й роблять все для того, аби він був здоровим.

Відомий телеведучий багатьох провідних телеканалів України Тімур Мірошниченко і його дружина, адвокатеса Інна, повідомили, що їхньому усиновленому сину Марселю вже зробили другу операцію. Як відомо, хлопчик із народження має вроджену проблему з животиком — відсутні потрібні м’язи, які б тримали всі органи на своєму місці. Інформацією про те, як пройшла друга операція Марселя, Інна Мірошниченко поділилася зовсім нещодавно.

Останні новини:  Віталій Козловський на архівному фото показав, який вигляд мав у першому класі

За словами телеведучого Тімура Мірошниченка, у Марселя величезна жага до життя. Вони з Інною були впевнені, що він справиться ще з першою операцією, яку йому провели 9 червня 2023 року. Тоді саме так і сталося! А ось друга операція Марселя пройшла не так гладко. При тому, що її проводив найкращий лікар в Україні, що спеціалізується в цьому напрямку. Не дивлячись на певні маленькі нюанси, подружжя Мірошниченків хочуть надихнути всіх батьків, які бояться усиновлювати дітей, які мають певні діагнози та ризики. Вони вважають, що справитися можна зі всім.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Inna Miroshnychenko 🇺🇦 (@_inna_mi_)

Інна Мірошниченко переконана, що якщо в людини (у дитини) є тепло, обійми та підтримка, то вона здатна протистояти викликам. А справжні дива можуть статися лише тоді, коли любов бере верх над усім. Усім тим, що робить подружжя Мірошниченки, неабияк захоплюються українці. У коментарях до цього допису вони написали, що Марсель вижив, бо чекав саме на таких маму і тата. А також, вони дуже сильні люди і батьки, а Марселю бажають тільки покращення здоров’я.

“Я вклоняюся Вашим батькам! Вони виховали надлюдей”, – написали українці про зіркову пару Тімура і Інну Мірошниченків.