Дорослі діти Джуда Лоу у стильних образах прийшли на показ бренду H&M

16.09.2024   14:30    867

Дочка актора Джуда Лоу Айріс Лоу приголомшила виходом у сірій міні-сукні без бретелей, відвідавши вечірку Charli XCX і H&M на Тижні моди в Лондоні. Вона доповнила образ срібними прикрасами.

Про це пише Daily Mail.

Син Джуда Лоу вийшов на червону доріжку

21-річна Ліла Мосс, дочка моделі Кейт Мосс, була в золотій сукні від H&M за 35 фунтів стерлінгів. Після концерту Ліла не була готова закінчувати вечір і пішла до модного готелю та ресторану Chiltern Firehouse зі своїм бойфрендом Йоні Хельбітцом, на вечірку з Ромео Бекхемом.

Останні новини:  Пошук... Кортні Кардаш'ян переконана, що діти повинні спати разом з мамою

Дочка Джуда Лоу Айріс
Дочка Джуда Лоу Айріс. Фото: Reuters

 

Син Джуда Лоу Рафферті
Син Джуда Лоу Рафферті. Фото: Reuters

 

Дочка Кейт Мосс
Дочка Кейт Мосс. Фото: Reuters

 

Модель Наомі Кемпбелл
Модель Наомі Кемпбелл. Фото: Reuters

Айріс Лоу та її брат Рафферті — діти Джуда Лоу та Седі Фрост. 27-річний Рафферті Лоу був схожим на свого батька-актора в білому в’язаному кардигані за 38 фунтів стерлінгів і сірих штанах. Його сестра Айріс вперше вийшла у новому статусі, вона розійшлася з хлопцем, з яким була п’ять місяців, але їх не бачили разом до травня. Вони вперше з’явилися на публіці, коли їх помітили під час пікантної фотосесії Guess.




«Життя для них обох незабаром стане дуже насиченим, оскільки графік Трента наповнений футболом першої команди, а Айріс працює по всьому світу. Тож навіть якщо вони більше не зустрічаються, Айріс і Трент точно залишаться друзями», — говорить друг моделі.

Останні новини:  Коллін Фаррелл у стильних смужках попозував на хіднику з 14-річним сином у смокінгу