Володимир Кличко посміявся зі свого старшого брата Віталія, пригадавши казус із минулого

12.09.2024   08:00    1861

Відомий український спортсмен у розмові з журналістами посміявся зі свого старшого брата. Володимир Кличко пригадав казус зі своїм популярним родичем.

Володимир і Віталій Клички – найпопулярніші брати українського шоубізу. Один із них продовжує тихе життя після завершення спортивної кар’єри, а інший почав політичну кар’єру, коли боксерська завершилась.

Втім, крім особистих занять і професій, вони запам’ятались українцям й іншим. Так, наприклад, навіть через 10 років після народження вислову Віталія Кличка про майбутнє, цього смішного казусу не забувають – ані публіка, ані його молодший брат Володимир.

Останні новини:  Зірка Медиків Чикаго Торрі Девіто вийшла заміж на сьомому місяці вагітності

Володимир Кличко посміявся з брата

У розмові з журналісткою каналу XSport Володимир Кличко обговорював майбутній бій Олександра Усика та його опонента Тайсона Ф’юрі. Кореспондентка поцікавилась думкою спортсмена, чи буде цей бій новим, чи в ньому повториться історія минулого.

Володимир Кличко посміявся зі свого старшого брата Віталія, пригадавши казус із минулого

Кличко-молодший жартівливо зазначив, що він припускає, що все можливо, але сказати точно не може. Річ у тім, пояснив з усмішкою на вустах зірка, що тільки його брат може зазирнути в майбутнє. Володимир пригадав вислів свого брата в політичному шоу “Шустер LIVE”:

“А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Точніше, дивитися можуть не тільки всі, мало хто може це робити”.

До слова, сам Віталій Кличко зі сміху навколо себе сміється і сам. Знаменитість цілком нормально ставиться до того, що деякі з його висловів дарують усмішку навколишнім. Наприклад, 5 років тому Кличко-старший зізнався, що йому подобається, коли люди усміхаються – навіть якщо він є причиною.

Останні новини:  Максим Галкін показав, як підросли його діти від Алли Пугачової
Володимир Кличко посміявся зі свого старшого брата Віталія, пригадавши казус із минулого

А ось у листопаді 2020 року Віталій Кличко навіть видав книгу з власними кумедними фразами й афоризмами. Зірковий мер зазначив, що таке самоіронічне видання він вважає крутим, адже воно яскраве й веселе, а найголовніше – позитивне.





odnaminyta.com






Advertisment ad adsense adlogger