Оля Фреймут показала свого 13-річного малюка, в очах якого сказано все і навіть більше

Сьогодні,   20:30    155

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут привітала з днем народження свого 13-річного «малюка», який має досить дивний зовнішній вигляд. Подробиці у статті.

З давніх-давен людина знаходила спільну мову з братами нашими меншими – тваринами. Сучасний світ не є виключенням і люди заводять домашніх улюбленців, щоб давати їм тепло та турботу. Зірки українського шоу-бізнесу не з виключенням і деякі артисти попри напружений робочий графік все ж вирішили взяти на себе зобовʼязання про турботу над маленькими, пухнастими клубочками.

Останні новини:  Фанати Гаррі Поттера зібралися біля Гоґвортсу, щоб вшанувати пам'ять Меггі Сміт

Артисти також заводять домашніх улюбленців
Артисти також заводять домашніх улюбленців

Оля Фреймут одна з таких людей. Ще 13 років назад телеведуча завела цуценя породи йоркширський терʼєр. Це був подарунок старшій донці Златі на день святого Миколая, а ця порода була обрана не тому, що в ті роки на них була шалена мода, а тому, що їх шерсть не викликає алергії, яка була у Злати.

Оля Фреймут з собакою Лунтиком

Нещодавно “зірковій” собаці виповнилося 13 років, з чим її вирішила пані Оля привітати публічно. Проте фотографію ведуча обрала, м’яко кажучи – невдалу, а якщо розбирати по фактах, то без сліз не глянеш.

Останні новини:  Оксана Білозір виступила в Суджі Курської області
Як виглядає 13-річний терʼєр Олі Фреймут

“Лунтику, з 13 днем народження! З роками ти тільки гарнішаєш. Любимо тебе і бажаємо жити довго-предовго”, — написала Ольга.




Дивний зовнішній вигляд собаки можна було б списати на старість, але по кадру видно, що це просто нечесаний та недоглянутий песик. Чого не можна сказати про саму Фреймут, яка б в жодному разі не зʼявилася публічно в неналежному вигляді. Цікаво, що турбота про Лунтику повністю лягла на плечі Ольги, хоча з її ж слів – собаку подарували доньці.

Останні новини:  Найцікавіше про Моніку Белуччі, якій виповнюється 60 років

Оля Фреймут не єдина, хто ділиться фотографіями з домашніми улюбленцями у мережі. Собачка Насті Каменських Мімі, породи французька болонка, не менш популярна, аніж сама артистка. Співачка часто публікує світлини з домашнім улюбленцем, збираючи десятки позитивних коментарів.

Настя Каменських з собакою Мімі

odnaminyta.com