Автовиробник Bentley представив найпотужніший британський седан в історії

12.09.2024   13:00    450

Компанія Bentley представила новий флагманський седан Flying Spur Speed, який став найпотужнішим британським автомобілем у цьому сегменті. Модель 2025 отримала гібридну силову установку, яка вивела продуктивність на новий рівень.

В основі Flying Spur Speed ​​лежить 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, що працює в парі з електродвигуном. У сукупності вони видають вражаючі 771 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. Це на 19% більше потужності в порівнянні з попереднім двигуном W12, який використовувався в попередній моделі. Завдяки цьому новий Flying Spur розганяється до 100 км/год за 3,5 секунди, що робить його найшвидшим серійним седаном в історії Bentley.

Останні новини:  Водіям варто потерпіти: скоро очікується різке зниження цін на бензин та дизель

Нова гібридна система також пропонує можливість повністю електричної їзди. Літій-іонний акумулятор ємністю 25,9 кВт·год. забезпечує запас ходу на електротязі до 76 км, а зарядка батареї займає близько 2 годин і 45 хвилин. У режимі EV седан може розвивати максимальну швидкість 140 км/год.

Bentley Flying Spur Speed ​​оснащений передовими технологіями шасі, включаючи систему повного приводу, активну підвіску Bentley Dynamic Ride та систему активного розподілу моменту, що крутить. Це дозволяє автомобілю демонструвати відмінну керованість та високий рівень комфорту в будь-яких умовах.

Останні новини:  Визначено топ-10 компактних кросоверів 2024 року

На перший погляд, Bentley Flying Spur Speed ​​2025 здається точною копією свого попередника. Але придивіться, і ви побачите новий малюнок радіаторної решітки, кілька злегка перероблених повітрозабірників бампера і блискучий набір нових 22-дюймових легкосплавних дисків.

То чому ж Bentley називає це новим поколінням, а не тим, чим воно насправді є фейсліфтингом? Відповідь криється в силовій установці “Ultra Performance Hybrid”, яка дозволяє бренду Bentley сміливо називати новий Flying Spur Speed ​​своїм першим “чотирьохдверним суперкаром”.

Останні новини:  BMW випустила обмежену партію сучасних X5, виконаних у стилістиці кросовера кінця 1990-х

Для покупців, які цінують індивідуальність, Bentley пропонує майже безмежні можливості персоналізації. Зовнішній вигляд автомобіля можна налаштувати за допомогою 101 доступного кольору, а для внутрішнього оздоблення пропонується понад 700 різних комбінацій шкіри. Також доступні численні варіанти обробки деревом та інші матеріали, щоб кожен власник міг створити унікальний інтер’єр.





avtosota.com






1111529