Продала коней і витратила гроші на нові обличчя та тіло: фото до і після 55-річної жінки

28.08.2024   23:00    2592

Вона повністю змінила своє життя.

Майстриня з манікюру витратила 40 тисяч доларів і скинула 75 кг, щоб стати абсолютно невпізнаваною.

Наталі Кінг перенесла низку операцій, щоб змінити свою зовнішність, зокрема дві операції зі збільшення грудей, підтяжку живота та ринопластику. 55-річна жінка нещодавно зробила ще й підтяжку обличчя та пофарбувала своє довге чорне волосся у платиновий блонд. Щоб завершити свій новий образ, Наталі тепер думає про підтяжку рук, яка, як вона присягається, стане її останньою операцією.

Вона намагалася змінити свій образ від 2015 року, коли з вагою 152 кг стала надто важкою, щоб їздити на своїх трьох конях.

Наталі вдалося скинути 75 кг за 17 місяців, але вона все ще ненавиділа свої «порожні» груди й живіт.

2016-го вона вирішила продати своїх коней і заплатила 5 800 доларів за пластику грудей, внаслідок якої вона збільшила розмір бюсту від C до G. Через три роки вона зробила другу операцію зі збільшення грудей до H, яка стала їй у 1 500 доларів США.

Останні новини:  У США оголосили переможців Шнобелівської премії за найабсурдніші ідеї

2020 року вона витратила 11 500 доларів на підтяжку живота, а 2021-го – 9 500 доларів на ринопластику. Наталі з Труро, Англія, сказала: «Я подивилася у дзеркало і подумала: «Це не я. Раніше я була струнка». Я не могла їздити на конях, бо була надто важкою, тому я приєдналася до Slimming World. Коли я почала помічати зміни, я стала почуватися впевненіше та краще. Я не очікувала тих змін, які у мене зараз, вони не були заплановані. Я хотіла повернутися у ті роки, які я пропустила. Я скинула всю цю вагу, але не знаю, чи усвідомила це моя голова, я все ще почувалася великою людиною. Я продала своїх коней. Я почала більше цікавитися нігтями, машинами та одягом. Я хотіла гламурного життя. Тепер мені подобаються інші речі. Я втратила груди після того, як схудла. Там нічого не було, і я була незадоволена цим. Потім я зробила підтяжку, щоб позбутися свого великого живота. Я зробила ринопластику, тому що мені завжди не подобався мій ніс, я хотіла, щоб він був більш кирпатим і маленьким. Я думаю про підтяжку рук, і тоді все».




Наталі каже, що вона настільки змінилася, що друзі не впізнають її на вулиці. Вона сказала: «Іноді люди, яких я знаю, не впізнають мене. Я кажу «привіт», і вони дивляться на мене і думають: «Хто ти?». Я люблю купувати одяг меншого розміру. Раніше мені доводилося купувати речі великих розмірів, але тепер я можу робити покупки будь-де. Мені подобається носити обтислий одяг».

Останні новини:  Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту

У Наталі також діагностували жирову дистрофію печінки і сказали, що їй залишилося жити всього п’ять років, якщо вона продовжить вести нездоровий спосіб життя. Після того, як Наталі припинила снідати, її раціон складався з шотландських яєць, випічки, сосисок у тісті, піци, чипсів і каррі.

Вона пригадала: «Я завжди хотіла схуднути. У мене було троє коней, але зі мною стався нещасний випадок під час верхової їзди, через який я пошкодила міжхребцевий диск і не могла нормально ходити декілька місяців. Я їла і гладшала, ставала залежною від їжі й жадібною. Я їла піцу, шоколад та їжу на виніс. Я їла від нудьги. Я задихалася і мала жирову дистрофію печінки. Я здавала аналізи на артеріальний тиск і лікар сказав, що якщо я продовжу, то мені залишиться лише п’ять років. Я почала страждати на тривожність, кКоли мене попередили, що мені лишилося всього п’ять років. Це було страшно. Коли я почала втрачати вагу, я сподівалася, що ще не надто пізно. Я почуваюся набагато краще і працюю над своєю впевненістю. Тепер я здорова і моя печінка відновилася».

Останні новини:  Мережі розсмішив собака, який виліз на верхівку дерева (ФОТО)